Gå til innhold

Trenger litt info om krabberaking.


Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg har gjort det rundt sommerstid juni/juli, driver for all del ikke profesjonellt for å si det sånt :p Men har opplevd gode netter og dårlige netter. Man vil jo såklart ha månelys så man ser lettest og rundt 2-4 m/s vind. Det er bare å hive seg ut en natt rundt 01:00 å prøve lykken, det jeg gjorde første gangen, da fyllte vi sikkert fire fem tiliters bøtter, har aldri vært så heldige etterpå igjen. Skal de ligge i bøtter/bakk over natten må de ikke ligge i vann da det blir forurenset, men lykke til, håper litt av det jeg skrev ga mening :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Noe som er veldig hjelpsomt (ingen vits uten), er en skikkelig kraftig lykt! Det er den eneste måten å se krabbene på, og du er ikke avhengig av måneskinn. Jeg har opplevd å bare sette lysstrålen helt stille, og så har det samlet seg krabber rundt lyset :)

Et alternativ til en rake, er å lage deg en krabbehov med hønsenetting. Krabben klyper seg fast og setter de tynne klørne fast i nettingen.

Nå er det jo lenge siden du postet her, så krabbene er vel kokt for lengst. Men uten lykt, så holder du kanskje på enda..? :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...