Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har selv tenkt på knappefargene de velger. (Takk for ideen om å bytte selv, skal prøve på en av de først hvertfall!) Spurte han ene av dem hvorfor de ikke hadde lyse perlemorknapper i stedet for de mørkeblå (på den lyseblå OCBD-skjorten), og han sa at det var for å ikke gjøre den lik "alle andre". Det er jo sant, men det er vel en grunn til at de fleste velger lyse knappefarger. Når det kommer til kvaliteten vil jeg si den er upåklagelig. Herlig stoff i de ulike vevingene, fra poplin til oxford. Har lagt merke til at et par av modellene jeg har har fransk søm i siden, for å nevne noe. Jeg mener de slår skjorter fra PLR. (Skal ikke generalisere her, men jeg prøvde en modell på geddon og var ikke imponert.) Det eneste jeg har som kommer på høyde (eller faktisk som er bedre) må være den ene fra Eton. Vanvittig god skjorte. Merker det på mansjettene for eksempel, de er virkelig deilig stive og gode. :)

 

(Prisene er 1000 for de fleste, og 1200 for enkelte, tror jeg. Merk at de i disse dager prøver å selge ut alle skjortene sine pga ny kolleksjon. Jeg fikk en mail om et tilbud som gjaldt meg og "mine kolleger", så kan sikkert videresende den til dere om det er ønskelig. Snakk om 3 valgfrie skjorter til 1200)

Endret av -sebastian-
Lenke til kommentar

Er enig med trym der. For meg så ser det ut som om slipset og knuten er "for mye" i forhold til resten av antrekket. Kunne prøvd å tone det ned litt. Resten av antrekket ser forsåvidt bra ut!

 

Btw, klokka passet også bra. Jeg blir glad hver gang jeg ser en klassisk klokke med reim til et antrekk som dette.

Endret av hfthomas
Lenke til kommentar

Slipset passer ikke, og knuten er for stor, og det mangler 'dimple'.

Tror jeg ville sett etter et slips mer mot dyprød, burgunder, eller hvis du skulle være litt festlig: mot oransje, en farge som er fin mot mer brune farger. Eventuelt noe i flaskegrønt, om det ikke ble for kjedelig og for blast.

 

Skulle gjerne sett et bilde i helfigur, men ut fra de små bildene synes jeg dette var flott.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...