Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, skulle gjerne hatt en navy blazer, men det har jeg dessverre ikke. (Regnet med at den ville komme) Er det noe poeng i å legge opp fit-pic, eller ser komboen så forferdelig ut at jeg bør finne på noe nytt? :p

 

Alternativet ville vært å bytte ut blazeren med en enkel v-hals, eller cardigan.

Lenke til kommentar

Takk for kommentarer. Cardiganen sitter litt rart rundt magen, tror det er derfor det ser rart ut. Personlig heller jeg mot den lyse genseren.

 

Edit: Men med, eller uten slips? I invitasjonen står dresskoden som "Antrekket for kvelden er pent, ellers er det ingen krav til antrekket" Hvordan skal man tolke det?

Endret av Nemaid
Lenke til kommentar

Nemaid: Skulle gjerne sett litt mer farge på det første antrekket -- hva med en annen farge på buksene? Jeg tror noen mørkegrønne bukser kunne passet fint inn, for det blir litt for tamt for min del. Fargene sklir litt inn i hverandre, noe de ikke gjør på de to andre antrekkene, som falt mye mer i smak (bortsett fra, som du nevner, litt rar form på cardiganen)

Endret av Henrik C
Lenke til kommentar

Var det noe?

 

Det er ingen hemmelighet at det i stort sett alle tilfeller her inne anbefales navy blazer, lyseblå skjorte og beige chinos til ALT av anledninger som krever en odd jacket. Det er ikke akkurat verdens mest spennende kombinasjon. Faktisk ganske langt der i fra.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...