Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes den Tozva postet er penere, og jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe den i morgen, men det med lommene er sant, det hadde jeg ikke tenkt på...

 

Hvor mye ga du for din, bebeluv?

 

Edit: Mente at jeg synes den Tozva postet er penere enn både den over og den til bebeluv, hvis det skulle være uklarhet om det. Så jeg går etter all sannsynlighet for den.

Endret av Jonas!
Lenke til kommentar
Denne marineblå cardiganen fra NN.07 er veldig pen syns nå jeg. Finnes også i brun. Disse for du jo i alle fall sendt til døren/postkontoret. Kanskje du blir den eneste i fjellet som har den også. ;)

 

Jeg har den. Det er en av yndlingsplaggene mine for tiden. Det er en blanding av merinoull og bomull, så den er helt latterlig deilig å ha på seg, og den ser også veldig bra ut. Jeg har den i kremhvit da... Men det er hvertfall et godt kjøp:)

Lenke til kommentar

Den øverste er den jeg liker best, enda bedre passform og enda mer behagelig enn den nederste. I tillegg har den de geniale hvite kantene, og med en hvit v-hals t-skjorte ser den strålende ut.

 

Når det gjelder den nederste kommer jeg aldri til å bruke lommene, men uten dem hadde den blitt ganske kjedelig, selv med gullknappene. Kant nederst ser jeg ingen grunn til at den skulle hatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...