Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Ingen har sagt at han gjør det, og han ga deg muligheten til å ikke lese hans meninger, som ingen har sagt at er fasiten. I tillegg blir det helt feil å kalle det "drittkasting," da det han gjør er å si meningene sine. Det at du også begynner å snakke om han som person og å kritisere ham for å mene noe annet enn deg selv viser også at du er meget lite mottagelig for kritikk og andre negative tilbakemeldinger.

 

Når det er sagt, så er jeg som sagt helt enig med bebeluv angående skoene. Har ikke noe imot deg personlig, men skoene likte jeg ikke. Sånn er det bare.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Går du med de samme skoene som alle andre vralter rundt i, så blir det litt begrenset hva man egentlig kan si. De på bildet holder sikkert føttene tørre, men de var verken spektakulære eller pene.

 

Dette er min mening, bare sånn at det er på det rene. Min høyst subjektive mening, farget av mitt syn på hva som er estetisk heldig og uheldig. :)

Lenke til kommentar

 

K-swiss skoene og de Lacoste sneakersene er jeg ikke begeistret for. Samme går for de andre du kjøpte til vintern, men du sa jo selv at det bare var et spontan kjøp som kom av at du akutt trengte vintersko :)

De jeg liker best er de slip-onsa, men da liker jeg heller Le coq sherif sine, som er relativt lite.

 

 

Velkommen til denne delen av forumet forresten, SLIguy.

Lenke til kommentar

Du må også lære deg, og ikke ta alt så veldig personlig her inne SLIguy, for det er ganske variert hva folk mener om andres stil her også. Psilocybe f.eks vil jeg si at har en ganske annerledes smak enn det Homme har. Jeg har ikke lagt ut bilder her enda, fordi jeg rett og slett ikke har noen klær som ser noe bra ut lenger. Bare helt ordinære, kjedelige plagg, og med tanke på at jeg ikke har fått meg deltids jobb så har jeg ikke noe særlig penger til å kjøpe noe nytt.

 

Jeg synes selv de første, svarte lacoste skoene var ganske fine.

Jeg likte den siste piquen Tozva.

Jeg likte hele antrekket ditt MrVegard.

Lenke til kommentar

Ikke veldig imponert, ser slike sko ganske ofte og det var dessverre ikke noe veldig spesielt med de, egentlig litt småkjedelige.

 

Du kan også kikke på seilersko, det er hot! Sebago har mange pene, og siden penger naturligvis ikke er noe problem, hva med et par Louis Vuitton x Kanye West sko?

Sinnsykt tøffe, og ikke akkurat det du ser hver dag.

Lenke til kommentar
Hva med et par Louis Vuitton x Kanye West sko?

Sinnsykt tøffe, og ikke akkurat det du ser hver dag.

 

Er uenig med deg ang. det utsagnet. De LV x KW seilerskoene er etter mitt syn ikke pene, og uten at jeg vet pris kan jeg tenke meg at de er svindyre. Da vil jeg heller anbefale som han også sa, Sebago sko.

 

Ellers så kan du også vurdere loafers, RL har noen pene og det gjelder vell flere andre merker også.

Lenke til kommentar
Jeg har ikke lagt ut bilder her enda, fordi jeg rett og slett ikke har noen klær som ser noe bra ut lenger. Bare helt ordinære, kjedelige plagg, og med tanke på at jeg ikke har fått meg deltids jobb så har jeg ikke noe særlig penger til å kjøpe noe nytt.

 

Da må du ha noen veldig kjedelige plagg? Selv helt ordinære og kjedelige plagg kan jo mikses litt sammen til noe som ikke ser så ille ut?

 

SLIguy: Hva slags sko du kjøper deg kommer veldig an på stilen du har på resten av klærne. Om du har en veldig "pen" stil ville jeg gått for noen ala. de Tiger-skoene til bebeluv, men de passer ikke like godt inn i en hip-hop stil, om du skjønner?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...