Gjest Slettet+5132 Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Hei, lurer på hvilket potetgull du synes er best med dip. Om du kunne ha lagt ved hvilken dip, hadde det vært fint. Hadde vært fint om produktene blir solgt i Norge. Noen som vet hvor man kan kjøpe en sterk Lays? Tror ikke det var BBQ. Lenke til kommentar
goggen92 Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Sørlandschips med smak av spansk skinke med kims rømmedip var en god combo Lenke til kommentar
Überadri Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Tortillachips er perfekt til guacamole og salsa (Styr unna tortilla med ekkel ostesmak og ferdig guacamole, lag sjæl!) Alle slags «vanlige» potetgull (feks rifla med salt & pepper) passer til alle slags rømmedipper (feks Holiday). Lays salt har de nå på de fleste middels store butikker. Lays BBQ har de på ekstra svære butikker (Ultra bla) og Dweli De Luca. Om de også har andre Lays-smaker kan jo hende. Har du sinnsykt lyst på en spesifikk type, finn ut hva den heter og hør med en stor butikk hvor de har Lays om de kan bestille en eske til deg! Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Salt sørlandschips og holidaydip. Lenke til kommentar
raid2 Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 (endret) Jeg foretrekker "plain" potetgull med salt eller salt & pepper dersom dipping skal involveres, da dippen er hovedårsaken til smak, men svensk naturchips med dill og gräddfil er også bra egnet til dette formålet. Potetgullet bør helst være riflet og dippingen foregår med riflene posisjonert vertikalt. Dette for at flaket ikke skal brekke. Dersom flate, uriflede chips skal dippes foretrekker jeg en metode hvor man tar en liten bunke med flak, ca 3-5, dipper de i skålen samtidig som man roterer 90 grader. Dette gjentas til man får en fug mellom flakene. Med denne metoden unngår man brekking, pluss at man får et passelig chips til dip forhold. Edit: Gode gamle Holiday dip er stort sett det som regjerer her. Hender den "pimpes" med litt ekstra hvitløk og seterømme. Andre dipmixer jeg bruker er Olw Fresh Island og Maarud Tzatziki. Kims Traktor og Kims Naturchips med pepper og vårløk er bra egnet til dipping. Endret 4. oktober 2012 av raid2 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Hvilken smak er det på dipen da? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Så det er holydaydip, og potetgull uten særlig utpreget smak som er svaret? Skal prøve å finne ut hva Lays'en heter. Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 (endret) Noen som vet hvor man kan kjøpe en sterk Lays? Tror ikke det var BBQ. Husker ikke hva den het, men på store ICA-butikker har de en Lays som er ganske sterk...og veldig god. Når det kommer til chips og dip så syns jeg alt av chips gjør seg bedre med rømmedip, men best av alt er tortillachips med ostedip. En dip mange, heldigvis, finner kvalmende, og dermed blir det mer til meg! Edit: Lays har en variant som heter Flamin' Hot, det var ikke den jeg tenke på, men kanskje det du var ute etter...? Endret 4. oktober 2012 av Phileas Fogg Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Var det en sitron på pakken? Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Var det en sitron på pakken? Det vet jeg desverre ikke. Jeg fikk chipsen servert i besøk (i skål), spurte hva den het og hvor den var kjøpt - så jeg har ikke sett posen, og husker ikke navnet. Alt jeg husker var at det var Lays og at den kom fra en ICA-butikk med litt størrelse. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 4. oktober 2012 Del Skrevet 4. oktober 2012 Okei, takker Fikk den servert jeg også Lenke til kommentar
raid2 Skrevet 5. oktober 2012 Del Skrevet 5. oktober 2012 En av disse kanskje? http://www.fritolay.com/our-snacks/lays-chile-limon-chips.html http://www.fritolay.com/our-snacks/lays-spicy-ketchup.html http://www.fritolay.com/our-snacks/lays-sweet-southern-heat-barbecue.html Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 5. oktober 2012 Del Skrevet 5. oktober 2012 Lurer litt på om det er Chile Limon ja Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå