Jostein K. Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Mote- og velværecafé. 1 2 3 1819 → 1.000.016 visn. ohoi Lenke til kommentar
fkm Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Hvordan pizza baker du? Selv har jeg laget mye italiensk i det siste. Det er en delikatesseforretning i nærheten som har begynt å ta inn 00-mel, og etter jeg startet å bruke det har pizzaen min virkelig tatt seg opp! Lenke til kommentar
Noburu Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 (endret) Mote- og velværecafé. 1 2 3 1819 → 1.000.016 visn. ohoi det er mange! Endret 28. februar 2011 av Noburu Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Prøver bare å forklare da lol. Jeg vet forskjellen på kcal og kj, lol. Jeg har gått på NTG ffs Vi hadde ernæringsundervisning et helt år Hvilken sport er det du var pro i? Det hørtes jævlig slitsomt ut. Er jo ikke vanskelig å lage middag fra bunnen av. Såklart, jeg lager ikke egen pasta, og jeg baker ikke mitt eget brød, men er jo ikke vanskelig å lage en middag uten å bruke masse Toro-poser. Men det er lettere og raskere, og når det da ikke smaker så alt for ille heller så er det fort det som bilr middag hos meg (+ en salat da). Tar meg kortere tid å steke opp litt kjøtt og raske sammen noe tilbehør enn å stå å røre det toropulveret til jeg blir øm i armen, eller enn å steke en grandis... Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Brød er jo ikke vanskelig å lage, men har ikke ordentlig kjøkkenmaskin, og lager ihvertfall ikke deigen for hånd. Eneste grunnen egentlig, hvis ikke hadde jeg nok lagd mye brød selv. Lenke til kommentar
SML Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Jeg elsker å bake. Hittil denne uken (det vil si forrige uke) har jeg laget muffins, pizza, boller og sjokoladekake. Og en annen sjokoladekake. Liker ikke så godt å lage seriøs mat. Baking er faktisk ganske gøy! jeg og familien baker pizza hver fredag, er 1000 ganger bedre enn grandiosa og alt det andre ferdigskvipet som mange andre kjøper Lenke til kommentar
AnewZ Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Vel, det fine med grandis er at man slepper å gjøre noe utenom å vente. Man slipper noe skjæring osv, alt man må gjøre er å vente. Om det smaker godt er en helt annen ting, selvfølgelig Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Hvordan pizza baker du? Selv har jeg laget mye italiensk i det siste. Det er en delikatesseforretning i nærheten som har begynt å ta inn 00-mel, og etter jeg startet å bruke det har pizzaen min virkelig tatt seg opp! Hvis du ikke har det enda kan en sånn rød pizzaovn anbefales. Har nokså god overflate under, og en tynn deig i et par minutter der er alt som skal til. Stor suksess hjemme hos mamma og pappa. Lenke til kommentar
SML Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Vel, det fine med grandis er at man slepper å gjøre noe utenom å vente. Man slipper noe skjæring osv, alt man må gjøre er å vente. Om det smaker godt er en helt annen ting, selvfølgelig Du er så lat Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Grandiosa tar 15 minutter å lage. På den tiden klarer jeg å koke pasta, steke kylling og lage meg en fløtesaus, eventuelt lage carbonara. De 15 minuttene med bittelitt arbeid for noe som faktisk smaker godt er en no-brainer for min del. 2 Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Mer aktivitet i tråden når vi snakker om ernæring enn mote Btw, synes noen av dere kan ta turen innom treningstråden og diskutere litt sånn der også! Savner litt mer nyttige diskusjoner enn om det er farlig å runke før trening (siste post i linken, haha). Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Grandiosa tar 15 minutter å lage. På den tiden klarer jeg å koke pasta, steke kylling og lage meg en fløtesaus, eventuelt lage carbonara. De 15 minuttene med bittelitt arbeid for noe som faktisk smaker godt er en no-brainer for min del. Stalka twitteren din litt, og virker som du er flink til å lage ordentlig mat. Bestemt meg for å flytte inn hos deg nå. Du glemte forresten tiden det tar å gjøre ovnen varm (evt lengre steketid på kald ovn) Lenke til kommentar
fkm Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Hvordan pizza baker du? Selv har jeg laget mye italiensk i det siste. Det er en delikatesseforretning i nærheten som har begynt å ta inn 00-mel, og etter jeg startet å bruke det har pizzaen min virkelig tatt seg opp! Hvis du ikke har det enda kan en sånn rød pizzaovn anbefales. Har nokså god overflate under, og en tynn deig i et par minutter der er alt som skal til. Stor suksess hjemme hos mamma og pappa. Bruker ovn og pizza-stein. Min erfaring er at det gir best resultat. På sommeren funker grill og pizzastein dritbra! Lenke til kommentar
AnewZ Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Vel, det fine med grandis er at man slepper å gjøre noe utenom å vente. Man slipper noe skjæring osv, alt man må gjøre er å vente. Om det smaker godt er en helt annen ting, selvfølgelig Du er så lat Hehe, jeg sliter meg ikke akkurat ut på kjøkkenet nei Men noen dager får jeg sånn matlagingskick og varter opp med neo spennende, tro det eller ei. Er uansett en fordel med å bo hjemme det, slipper å tenke på slikt når mamma lager mat Lenke til kommentar
SML Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Vel, det fine med grandis er at man slepper å gjøre noe utenom å vente. Man slipper noe skjæring osv, alt man må gjøre er å vente. Om det smaker godt er en helt annen ting, selvfølgelig Du er så lat Hehe, jeg sliter meg ikke akkurat ut på kjøkkenet nei Men noen dager får jeg sånn matlagingskick og varter opp med neo spennende, tro det eller ei. Er uansett en fordel med å bo hjemme det, slipper å tenke på slikt når mamma lager mat Haha, er vel ingen kokk selv, for det er sjelden jeg lager middag i forhold til de andre her, tydeligvis men er absolutt deilig å bli servert for og Lenke til kommentar
SlettProfil Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Grandiosa tar 15 minutter å lage. På den tiden klarer jeg å koke pasta, steke kylling og lage meg en fløtesaus, eventuelt lage carbonara. De 15 minuttene med bittelitt arbeid for noe som faktisk smaker godt er en no-brainer for min del. Grandiosa tar ikke 15 minutter å lage, den lager seg selv på 15 minutter. Det vil med andre ord si at du i løpet av de 15 minuttene rekker og gjøre noe mer produktivt enn å stå på kjøkkenet kjede deg grønn. Lenke til kommentar
PatSharpX Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Pasta lager også seg selv. Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Hvordan pizza baker du? Selv har jeg laget mye italiensk i det siste. Det er en delikatesseforretning i nærheten som har begynt å ta inn 00-mel, og etter jeg startet å bruke det har pizzaen min virkelig tatt seg opp! Hvis du ikke har det enda kan en sånn rød pizzaovn anbefales. Har nokså god overflate under, og en tynn deig i et par minutter der er alt som skal til. Stor suksess hjemme hos mamma og pappa. Bruker ovn og pizza-stein. Min erfaring er at det gir best resultat. På sommeren funker grill og pizzastein dritbra! Bare en steinplate? Lurer på om vi har en sånn hjemme, men kan ikke huske å ha brukt den. Kanskje jeg skal ta den med meg hit en gang. Uansett, steinunderlag gjør det veldig mye bedre. Når vi uansett er inne på mat, så anbefaler jeg alle å prøve å lage risotto. Var fryktelig mye lettere enn jeg tgodde, og det er jo kjempegodt. Skal prøve meg på noen spennende retter med det etterhvert. Lenke til kommentar
Henrik C Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Haha, er vel ingen kokk selv, for det er sjelden jeg lager middag i forhold til de andre her, tydeligvis men er absolutt deilig å bli servert for og Noen av oss er store gutter som ikke bor med mamma og pappa. Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Når vi er inne på lag-selv-mat: Anbefaler alle med sansen for sunn og god mat å teste ut Børges heite burgere Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå