Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Altså, det skal ikke sies at man ikke kan kjøpe enkle klær på HM selvom man bruker noe mer penger på enkelt objekter.. Hender jeg kjøper helt plaine t-skjorter der for ta et eksempel, dog ikke jeans fordi det er bare helt latterlig passform på de..

7893142[/snapback]

 

man skal ikke rakke ned på H&M(ikke det at du direkte gjorde det da), av å til har dem faktisk sinnsykt stilige klær. jeg bruker selv en del penger på klær, og i går var jeg i byen og fant ei skjorte på H&M som kosta kr. 98.- det er klart kvaliteten er ikke særlig god, men den skjorta var HOT.

 

Når det handler om klær å stil, så er det ikke alltid at det dyreste er det feteste, man burde sjekke innom alle butikkene og finne deg det antrekket du vil ha, et som du synes er pent og passer bra, om det er Tiger of Sweden eller H&M gjør ikke så mye forskjell så lenge kombinasjon av hva du har på deg og deg ser bra ut. Man kan faktisk lage seg en ganske fet stil, bare på H&M og J&J. Men det som er mest synd er at alle randomsene har de klærne da, om ikke i en like fet kombinasjon, men allikevel, så man må velge med omhu

 

elsk på klær<3

Lenke til kommentar
Tror folka hos Tiffany & Co. som designet den og har patent på fargen Tiffany Blue samt de fleste skointeresserte er uenig med deg, men det må du få lov til, bare synd du tar feil :)

7937665[/snapback]

Fullt mulig, men i mine auge er turkis og svart ein ganske ekkel kombo. Kanskje stilig på 70-talet, men. :)

7937727[/snapback]

Det er jo helt klart at de ikke kan være stygge, bare se på prisen!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Veldig ille hvordan? Jeg tar sol en gang i blant pga D-vitaminer. Er bare digg å være brun på vinteren da. De fleste jeg kjenner tar det en gang i blant.

Lenke til kommentar
Veldig ille hvordan? Jeg tar sol en gang i blant pga D-vitaminer. Er bare digg å være brun på vinteren da. De fleste jeg kjenner tar det en gang i blant.

7954716[/snapback]

 

Vet ikke, han ene kalte det vel skap negere (i mangel på mer politisk korrekt ord). men tror jeg skal prøve det, men for å få en jevn effekt, holder feks 2-3 ganger i uken, eller hvordan legger en opp slikt?

Lenke til kommentar

Hvis man tar under 20 minutter (uten ansiktssola på) én gang i uken blir det ikke synlig (kommer selvfølgelig an på hudtypen din og hvor sterk solariumet er). Da får du "freshet" opp huden litt. Gjør det selv når jeg føler meg litt ufresh og når huden er litt stygg ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...