Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet prisforskjellen på kjøp av klokkereim på nett og i butikk (Hvor isåfall? Oslo). Har også klart å miste "pinnen" som fester klokkereimen, noen som har erfaring med å kjøpe ny?

Det pleier å ligge på rundt 500 kroner for gode skinnremmer med mindre du skal ha orignalrem. Fikk helt sjokk da jeg skulle kjøpe ny orignalrem til min Longines, kostet langt mer enn det jeg er villig til å betale for en rem. På ebay er det kjempebillig, både for lær og ekte alligatorskinn. Sikkert mye grums når det gjelder dyrevelferd og slikt, men ser man gjennom fingerene på det så kan man spare endel.

Lenke til kommentar

Så dem på instagram jeg også. Så veldig lovende ut!

Har på følelsen av at de ønsker å gjøre det samme for konfeksjon som Viola gjorde for italienske slips og tilbehør av kvalitet. Lett tilgjengelige og detaljerte plagg til en ikke så alt for høy pris. Riktignok ikke noe som skiller seg særlig ut i mengden blant Canali, Tagliatore, Tombolini osv.
Lenke til kommentar

Hva kjøper man når man skal ha seg en ny messenger bag? Vil ha noe som ikke er så alt for stort, men det må være plass til laptop (MacBook Air), DSLR (gjerne med et ekstra objektiv) og litt smågrums. Skinn er å foretrekke, men jeg har ikke planer om å betale så alt for mye, ei heller ønsker jeg remmer som "lås" for lokket; jeg må ha noe som raskt lar seg åpne og lukke med én hånd. Så kanskje noe stoff og en borrelås er like greit...?

 

En stor fordel om det kan kjøpes i butikk i København, men jeg kan tåle å bestille fra nett, da helst fra noen som sender med posten (hente på postkontor) og ikke rett hjem på døren.

Endret av Sentenza
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...