Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Helt ok. 80% ull 20% polyester er ikke det verste jeg har sett, men det er nok mulig å finne finere jakker med bedre kvalitet (J&J er ikke akkurat kjent for kvalitet) - selv om en kanskje må opp noen hundringser i kvalitet. Kjenner ikke til butikkene i Bergen dessverre, men typisk Volt har vel slike jakker i ca den prisklassen.

Lenke til kommentar

Jeg ville gjort det visst jeg hadde nok peil. Er ikke værre at noen lager en tråd, også kan brukere legge til egne beskrivelser, men at TS modererer alt i førsteposten. Og nei, er begrenset med antall plagg. For å si det sånn så er det ikke en monumental oppgave imo.

Tenk, det ville vært en skikkelig bra greie for moteforumet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, men hakke nok peil ellers skulle jeg gjort det... Min ide ville vært å begynne med vinterjakker siden det er "inn" akkurat nå. Bruksområder på de forskjellige plaggtypene og hva som ev. går med dem.

 

Saken er at alt trenger ikke være på forhånd heller da, sant. Man bare legger til plagg etterhvert som brukere føler for å bidra... Se på

Bildetråd, dine klesplagg og antrekk, nytt og gammelt! (PS: Kommentarer skal i kommentartråden!)
.. Tusenvis av innlegg... Mer enn nok til å beskrive alle plagg på hele kloden og brukerne der inne har peil òg...
Lenke til kommentar

Jeg var på vestby (outlet store) forleden dag, jeg kom over et merke inne på høyer kalt "fibretex" som hadde v-hals gensere, crewnecks og cardigans i merinoull til halv pris (noe gjelder hele butikken). Uansett, så lurte jeg på om genserene er verdt 400 kroner. Jeg ville kalt det helt greit kvalitet av å kjenne på plagget, men jeg er nok ikke av den mest erfarne sorten.

Uniqlo sin nettbutikk er åpen nå. Ganske solide priser, tror jeg prøver meg på en kashmirgenser i navy og en dobbeltspent trench coat.

Hva synes dere? Svart eller navy? http://www.uniqlo.co.../073163-09-004#

Var innom denne butikken selv nå. Hvordan er kvaliteten generelt, og i forhold til prisen? Noen som har erfaringer med uniqlo?

Lenke til kommentar

Folk er veldig uenige. Mens noen på SF mener det gir god bang for bucks er andre heelt uenige og mener de er blant verstingene når det kommer til billigprodusenter. Selv har jeg ingen erfaring. Tror det kommer helt ann på hva man kjøper der. De er nok greie på noe og ikke fullt så gode på andre ting.

Lenke til kommentar

Kan garantere at den er fake. Du finner aldri sånne jakker til den prisen. Jeg sier ikke at du ikke får ett produkt hvis du bestiller derfra, men jeg ville ikke forventet å få noe ekte..

 

Edit: Slike fantastiske sider kjennetegnes gjerne av translate-norsk, jakker eller lignende i URL'en og over 50% rabatt på alle varer.

Endret av ChristianL
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...