Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har en Parka fra Woolrich selv, i mørkegrønn. Synes disse er de peneste av slike jakker, men then again så er jo ikke disse laget for å være pene--det er vel mer et "nytteplagg". Jeg har brukt min i rundt 30 minusgrader i Kina, og den holdt varmen.

 

Er forøvrig overasket over hvor smertefritt det gikk å få refundert beløp ved å åpne "dispute" gjennom PayPal når man har fått falske varer via Ebay. Selger refunderte beløpet inkl frakt med en gang, og slapp å sende varen tilbake. Var et par solbriller, som ble solgt som ekte med en pris rundt 25 lavere enn retail (auksjon). Har et annet par som jeg vet er originale, så var lett å saumfare dem (god kopi da ...).

Endret av The mighty Quinn
Lenke til kommentar

Vowels: Har sett lignende fra Woolrich og noe på Volt. Den fra Woolrich her er Yankton's Classic Jacket i fargen "british tan". Fargen er jo ikke akkurat lik men det nærmeste jeg fant i farten.

 

Den fra Woolrich virker en del tykkere da men jeg har sett en relativt tynn en fra These Glory Days eller noe annet merke de fører på Volt.

 

WR_16090_BTA.JPG

Endret av Xtra
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Hadde det ikke vært for at jeg nettopp hadde kjøpt en skreddersydd koffert/veske så ville jeg ha kjøpt meg denne. Veldig pen og rimelig pris.

Har du ikke ikke mulighet for å bære vesken på skulderen? Er ikke det utrolig ubehagelig?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...