Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Anbefaler aldri Dressman til dress, men om utvalget er så dårlig som du sier og du ikke er villig til å kjøpe over nett så er plutselig ikke Dressman så krise. Det finnes flere forskjellige typer dress på dressman. Om du ikke er veldig kvalitetsbevisst, så er det mulig at en Dressman-dress er midt i blinken for deg. Kjøp en dress som passer ganske bra, og som du liker - ta den til en skredder/systue å få de til å legge den opp og kanskje ta den inn i livet. Sjangsen er da meget stor for at vil se mye bedre ut enn alle som springer rundt i Moods dresser til 6000,-.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-3t93k9

Takk. Skal brukes til ball i morgen, men også til jul og nyttår ganske snart. Det å få en skredder til å sy den inn hørtes veldig smart ut! Tusen takk :)

Drar på dressmann på flå/hønefoss nå, så får jeg heller komme tilbake med bilde i kveld (Om jeg føler jeg trenger innspill på hvordan den skal rettes til).

Er ikke kvalitetsbevisst, så lenge den sitter bra og jeg føler meg fin.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Ehm.. Kan dere poste bilder som eksempler? Jeg er en gutt på 18 som kler seg pent, men det der var litt nytt for meg..

 

EDIT: Litt googling ga meg svar, tror jeg.

Endret av Slettet-3t93k9
Lenke til kommentar

Hvordan er utvalget av dresser på dressmann? Skal ha dress til omlag 4000, og de her i bygda skal fort ha 6000 kroner. Det blir litt voldsomt, mener jeg.

Og noen som har noen butikker å anbefale i hønefoss når jeg skal kjøpe dress? (Kan jo reise dit, om jeg ikke finner noe på flå/ her jeg bor)

 

Sjekk ut Torvet Herreklær eller VIC Tronrud. Der får du tak i Frislid, Tiger of Sweden og noen andre merker med tilsvarende pris/kvalitet. Er en Match butikk på kjøpesenteret også, men den er liten og har dårlig utvalg.

Endret av ΣΙΝΔΡΕ
Lenke til kommentar

ΣΙΝΔΡΕ: Har du noen gang funnet noe brukbart på VIC Tronrud? Jeg var innom der en tur når jeg så etter ny dress og det hang lage rekker med dresser i svart, svart, svart, svart og svart med pinstripes, men ikke noen andre farger. Fant jeg navy blazer fra Frislid på salg til en tusenlapp som jeg fikk veldig lyst på, men det var det eneste jeg så av interesse der...

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...