Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Jeg har en del skjorter og piqueer fra RL. Alt jeg har er str. M. Tenkte å kjøpe meg en genser på nett som jeg synes var ganske fin og forsåvidt billig. Saken er at jeg ikke er sikker på hvilken størelse jeg skal velge på genseren. Personlig liker jeg når ganseren ikke ser så alt for tight ut, men det ser også ganske dumt ut når den er alt for løs. Hvilken str. burde jeg gå for?

Lenke til kommentar

Så ble det litt shopping i NY.

Filson #258, padded computer bag, bra størelse og ikke så mye padding som tar opp plass. Finnes på Paragon Sporting Goods.

Persol 2931

Jakke Gant, Deck Jacket.

3 stk. skjorter type Gant Rugger "The Hugger" som jeg kjøpte en av her hjemme til 3 ganger prisen jeg betalte i NY, der var alt untatt pre-fall pa 50%.

 

 

 

 

PAAAIAPLHLOCPPJA.jpg

PO2931S-24-57.jpg

 

74509_314_FV.png

 

 

Lenke til kommentar

Kjøpte noen skjorter som nesten passer for godt, når jeg løfter på armene må jeg dra litt i skjorta for at den skal komme seg tilbake. Noen som har et tips om hvordan jeg kan få fikset dette? Kan en skredder/sydame eventuelt gjøre noe for å fikse dette?

 

Da passer de jo ikke for godt da, da passer de dårlig.

 

Dette problemet kommer av for lave armhuler, og er veldig vanlig på alt av OTR-klær av den enkle grunn at masseproduserte klær skal sitte greit på flest mulig og dermed sitter skikkelig bra på ytterst få. Det er dessverre også en meget komplisert affære å fikse på, og medfører en nedkorting av hele skjorta siden den må tas fra hverandre, tilpasses i toppen og rekonstrueres. Og det er hvis du finner skreddere i Norge som overhodet er i stand til å gøre det.

 

Løsningen er enten MTM eller skreddersøm. Alternativt, ikke løfte armene for høyt. ;)

Lenke til kommentar

Jeg kom over den nye kolleksjonen til Mango. Double monks til 1,499 er absolutt ikke verst. Kvaliteten er sikkert bånn, men det er vel første gang jeg har sett et slikt "billig-merke" ha dub monks i sortimentet. Forøvrig endel andre ganske greie plagg der. Fint med et alternativ til Zara.

 

Ulempen er jo at de ikke selger herrekolleksjonen i Norge.

 

Dog var det snakk om at de skulle begynne å ta det inn i butikken i Vika, men når vet jeg ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...