Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan lære deg noe annet i tillegg: Ikke varmrull ting. :p En skikkelig kaldrulle er det som skal til, men de er gjerne ganske digre beist, og i tillegg må man være tre stykker til å rulle på de gammeldagse modellene. Men hey, det er jo bare å "make an evening of it". :wee:

Lenke til kommentar

En ting jeg har fått intrykk av etter å ha lest en del her inne på forumet er at dere virkelig ser ut til å mislike klær fra for eksempel Jack & Jones, jeg tenker gensere. Nå har jeg stått og kjekket meg foran speilet litt her nå, først med skjorte+cardigan (begge deler kjøpt på H&M for tilsammen ca 700kr) deretter med en enkel, kul 299kr dyr Jack & Jones genser. Personlig syntes jeg sistnevnte var mye kulere... Hva sier det om meg, synes dere? Bør jeg skytes?

 

Hilsen PIN-kode, som vurderer sterkt å gå til innkjøp av flere Jack & Jones-gensere, faktisk.

Lenke til kommentar

NgZ: Skal skrive det bak øret! :p

PIN-kode: Det er sikkert noen som ville funnet på å tenke tanken, men det er generelt vanskelig å si noe når du er så diffus. En genser kan f.eks. være en hettegenser, en v-hals, crewneck, kabelstrikk, half-zip osv.

ahpadt: Her er det snakk om en sammenligning mellom H&M og J&J, og det går på stil og har ingenting med verken Hugo Boss eller D&G og gjøre. Faktisk kjøper de færreste her inne klær fra disse.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...