Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg bruker ikke jeans som i olabukser, verste jeg veit. Bruker jeans med farger, prøver å unngå grusomme sammensetninger med tskjorte, skjerf o.l.

 

Herregud, bare ta på deg en hvit t-trøye eller noe. Uansett hva man kombinerer med jeans ser det bedre ut enn joggebukse.

Lenke til kommentar

Godt å se at det ble fyrt av en politisk brannfakkel og dermed aktivitet her!

tidsklemma

Jeg kan ikke akkurat si at jeg bruker mye lenger tid på å dra på meg et par jeans enn jeg gjør på å ta på meg en joggebukse...

 

Til et par jeans føler jeg at jeg må gjøre enda mer med totalen og at det er mange fler detaljer. Når jeg først har gått i fella og tatt på en jobbebukse har det ikke så mye å si hva annet jeg har på og da tar jeg det første, men ikke nødvendigvis beste jeg finner.

 

Jeg vil si jeg har tre dager i løpet av en skoleuke hvor jeg står opp og kler på meg med en tanke om at i dag skal jeg kle meg bra, mens jeg har dager hvor det ikke er like viktig hva jeg har på.

Lenke til kommentar
FVL og Pinup: Neineineineinei... Joggebukse skal brukes hjemme, og kun hjemme!

 

Joggebukse blir alltid tatt på etter endt skoledag hvor en jeans har blitt brukt, men hvilke fag vi har på en skoledag avgjør ofte hva jeg har på, og som i dag hvor vi hadde musikkdag i fem timer, ble det joggebukse. Når det i morgen er markedsføringfremføring blir det et par chinos, plimsolls, og en penere skjorte/cardigan/blazer.

 

Viktig å påpeke at joggebukse ikke er godtatt når man har besøk i hjemmet!

Lenke til kommentar

Hei, har tenkt å utvide klesskapet mitt og kunne trengt litt hjelp og tips!

 

Skal ha 2-3 jeans/chinos, noe lignendes dette:

PRL Chinos

PRL Chinos 2

PRL Jeans

 

Må også ha 2 nye gensere, ser for meg noe som dette:

PRL Sweater

PRL Sweater 2

 

 

Ja, trenger rett og slett tips til hvor jeg kan få tak noe lignendes som dette, i og med at det er litt vanskelig å bestille via prl.com, men de mangler også min størrelse i det meste.

Må være nettbutikker, etter som jeg bor 3 timer unna nærmeste storby.

 

Håper noen har noen forslag :)

Lenke til kommentar
Til et par jeans føler jeg at jeg må gjøre enda mer med totalen og at det er mange fler detaljer.

 

Som sagt, det er ikke verre enn å ta på seg enn hvit t-trøye. Ikke akkurat avansert, men det ser så utrolig mye bedre ut enn joggebukse.

 

Joda, jeg kan si meg enig i at den totale tid man bruker på å ta på en jobbebukse og tilbehør kan også brukes til å ta på en jeans og en t-skjorte, det er bare at jeg føler jeg må ha det enten gjennomført, eller så må det være ræva. Jeg får faktisk dårlig selvtillitt av å gå rundt i gangene på skolen i et middels anntrekk, og føler meg konge når jeg går rundt bedre kledd enn noen av de andre rundt der. Selvfølgelig er det bedre med et halvveis antrekk enn joggebukse, men jeg er på den måten at enten må jeg bli lagt til når det gjelder antrekk (noe jeg blir når jeg gjør det ordentlig) eller så blir det joggebukse (falle inn i samme gruppe som de andre).

 

Jeg tror jeg må bli flinkere til å ikke kreve så mye av hvert antrekk jeg bruker, og gjøre det enklere. Kanskje jeg da fjerner joggebuksen for godt på skolen?

Btw, en langermet t-skjorte og en vanlig v-hals t-skjorte i hvit fungere faktisk overraskende bra med et skjerf som matcher bukse!

Lenke til kommentar
FVL og Pinup: Neineineineinei... Joggebukse skal brukes hjemme, og kun hjemme!

Jogger du hjemme?

 

Ja, men da bruker jeg shorts..

 

For øvrig er joggebukser elendige å trene i, bruker kun noen ganske tettsittende fra Puma, men helst bare shorts.

 

Kan ikke forstå at folk klarer å trene i disse store posete joggebuksene ala nike.

Det eneste jeg kan bevege meg i av joggebukser er faktisk champions som er tettsittende. Men disse klarer jeg samtidig kun å bruke i en gymtime eller over shortsen på vei til fotballtreningen. Trene med joggebukse er litt som å spille fotball med knebukse, for de som har prøvd det.

 

V-hals utenpå en langermet t-skjorte? Dersom jeg mot formodning skulle kjørt den komboen ville jeg brukt crewneck.

 

Da jeg alltid bruker skjef til denne komboen legger man ikke merke til hva slags hals man bruker, og grunnen til at jeg bruker v-hals er at jeg av en eller annen grunn føler meg mer komfortabel med dette enn crewneck. Jeg får problemer med nakken ved crewneck da det på en eller annen måte strammer seg rundt halsen...

Lenke til kommentar

Jeg bruker joggebukse på late dager jeg også. Da snakker jeg om når jeg våkner ti minutter før bussen går, og jeg synes da at joggebukse og en tee blir bedre enn en jeans og en topp, uten tilbehør eller detaljer. Som FVL sa, da ser alle at jeg gir litt faen denne dagen. Jeg blir aldri den eneste på trinnet som går i joggebukse anyways, så føler meg ikke alene. Det eneste er da jeg går fra skolen til bussen (i byen) så føler jeg meg litt utilpass.

Lenke til kommentar

Ja, joggebukse og tee tar kortere tid enn jeans, topp, hår, smykker og evt andre detaljer.

 

Edit: Jeg er veldig sånn at jeg er helt gjennomført med alle detaljer angående smykker, vesker, kåper, sko og hår eller så kjører jeg joggebukse, sneakers og en random jakke. Men nå skjer dette vanligvis bare to-tre ganger i mnd, som jeg sa.

Endret av Pinup
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...