Gå til innhold

Rykte: Neste Nexus


Mixy

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Det er ikke noen "Ryktebørs" kategori under mobil-delen av forumet, så tenkte jeg kunne ta det her isteden. Neste Nexus device er i anløp, og vil etter sigende være en telefon. Hvis Google følger historikken vil den bli lansert sammen med neste Android versjon, Key Lime Sandwich.

 

Siste ryktene jeg leste var at det er forventet at LG skal produsere den, basert på Optimus 4x HD.

 

http://androidandme.com/2012/09/news/rumor-next-nexus-phone-with-new-android-release-coming-in-the-next-30-days/

 

Selv syns jeg det er litt synd om dette stemmer. Jeg er ingen stor fan av LG (trege på oppdateringer og liker ikke byggekvaliteten på de jeg har kjent på), hadde heller håpet Motorola hadde fått avtalen, eventuelt Samsung/HTC.

 

Skjermen til LG har også fått litt kritikk sammenlignet med konkurrentene, og det er jo en stor faktor ved smart-telefoner. Jeg hadde egentlig sett meg ut neste Nexus telefon som min neste, men det spørs litt om det blir Optimux 4x HD med annen software

 

Hva håper du på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Key Lime Pie kommer nok ikke i år. Jeg tror mer på at Google lanserer en ny Nexusmodell med Android 4.2 Jelly Bean. For å rettferdiggjøre et nytt kodenavn må de komme med mye nytt, noe jeg tviler på at de har hatt tid til siden Android 4.1 Jelly Bean ble lansert i sommer.

 

Når det kommer til produsent tror jeg ikke Google velger selg selv (Motorola) denne gangen heller da det nok vil bli sett på av mange som favorisering. Vi sitter da igjen med LG, Sony, Samsung og HTC. Samsung tror jeg heller ikke det blir siden er har laget de to siste modellene og Google nok er tjent med å trekke frem en ny OEM da Samsung har blitt veldig mye større enn de andre. Vi ender nok opp med en telefon basert på LG Optimus G, Sony Xperia T eller HTC One X+ / den kommende HTC 5" modellen. Hvem det blir er bare ren gjetning, men jeg holder en knapp på LG eller Sony da begge har veldig bra hardware, men slitt med software. Dette burde gjøre dem til ypperlige Nexusprodusenter!

Lenke til kommentar

Gikk litt fort når jeg skrev sandwich ja, det er er klart det er Pie :)

 

Jeg tror ikke de vil kalle 4.2 for Jelly Bean. Da blir det heller 4.1.2 eller en annen 4.1.X. De bryter med sin egen navn-konvensjon om de skulle ta en ny 4.X uten nytt navn (2.1-2.2-2.3 ga nye navn, samme med 1.5-1.6). De har vel sagt at de skal komme med 2 nye i året, så da kan det jo hende vi ser 4.2 Key Lime Pie allerede i år.

 

Selv kunne jeg godt tenkt meg en 5" phablet, men har forståelse for de som ikke vil ha så stor telefon. LG har jo vist frem noen ganske porno 5" 1080p paneler som hadde vært et godt salgsargument i mine øyne.

 

Ellers har det jo blitt spottet en i-9260 fra Samsung, hvor Galaxy Nexus hadde kodenavn i-9250, så det kan virke som om de i alle fall har en prototype i sving.

 

Ønskeliste: 2gb RAM, quad-core, NFC, bra skjerm og "norsk 4G" bør være med for at jeg skal forsvare et kjøp :) quad-core er i alle fall bankers.

Lenke til kommentar
Jeg tror ikke de vil kalle 4.2 for Jelly Bean. Da blir det heller 4.1.2 eller en annen 4.1.X. De bryter med sin egen navn-konvensjon om de skulle ta en ny 4.X uten nytt navn (2.1-2.2-2.3 ga nye navn, samme med 1.5-1.6). De har vel sagt at de skal komme med 2 nye i året, så da kan det jo hende vi ser 4.2 Key Lime Pie allerede i år.

Android 2.0 og 2.1 het begge Eclair, men jeg er enig med deg i at vi kan komme til å se Android 4.2 Key Lime Pie, men jeg tror ikke vi kommer til å se Android 5.0 før Google I/O neste sommer eller neste høst.

 

Dersom Google går for en Nexus med 5" skjerm skal hvertfall ingen beskylde dem for å være forsiktige. En slik størrelse vil nok ekskludere mange potensielle kjøpere, men personlig synes jeg det hadde vært spennende. Nå er riktignok jeg i den gruppen som ser på denne som min neste telefon uansett hvordan den blir.

Endret av jenskristian
Lenke til kommentar

Androidandme er virkelig på topp i det siste med mye rykter som hittill i alle fall ser ut til å ha en god kilde!

 

http://androidandme.com/2012/10/news/rumor-android-4-2-to-feature-project-roadrunner-new-play-store-customization-center-enhanced-google-now/ <- Om Android 4.2 og Nexus Program, syns det ser veldig lovende ut, selv om det er sannsynlig at en del blir holdt igjen til 5.0 kommer senere. Et av de største ankepunktene med Android - trege oppdateringer og fragmentering av devices - får høyt fokus. Ser ut til at Google vil ha mulighet til å dytte ut oppdateringer etter at produsentene er ferdig med å støtte enhetene sine!

 

http://androidandme.com/2012/10/smartphones-2/are-these-the-final-specs-for-the-lg-optimus-g-nexus/ <- Siste ryktene for specs av LG Optimus Nexus telefonen. Ser helt konge ut i mine øyne, syns det er rart de har en billigere prosessor enn det Optimus G selges med, og hvis ryktet om kun 8gb/16gb + ikke minnekort stemmer så er det veldig skuffende.

 

Trådløs lading kan bli utrolig bra dersom bransjen kan bli enig om en standard. Til mitt bruk vil det gi tilnærmet "uendelig batterikapasitet" ettersom den vil lades når man har den på stuebordet eller andre steder hvor man er mesteparten av dagen. Jeg syns også at man ikke kan fjerne batteriet er en positiv ting, det gir mer frihet til design og gjør at man slipper et plast-deksel som dekker hele baksiden. Regner det også som en "selvfølge" at den får NFC for å støtte Google Wallet.

 

Hva gjelder utseende så ser det ut til å bli ganske lik Galaxy Nexus (altså mer avrundet i hjørnene enn Optimus G), og får en metall-ramme alá iPhone 3G.

 

Jeg må rett og slett bare begynne å spare tror jeg!

Lenke til kommentar

Hvis det stemmer, så er jo det kjipt nok.. Da får vi bare vente å se :)

 

Men "kilden" ser ut til å ha rett med LG Optimus-basert Nexus, det har også blitt "bekreftet" av CNET i ettertid.

 

@creditiblity: håper også på en HTC-Nexus igjen, er enig hva gjelder byggekvaliteten deres, ikke å mye med designet ^^

Lenke til kommentar

Det er ihvertfall strålende om Google kommer med stock telefoner. På den måten vil vi få flere android telefoner (over tid) som benytter seg av samme versjon. Det vil igjen gjøre det lettere for utviklere å lage gode apps etc til android devices. Som igjen vil føre til enda flere brukere og et mye større marked. Stock android med raske updates er veien å gå om Android skal utkonkurrere iOs.

Lenke til kommentar

Det har jeg og tenkt på Lakrisbåt, syns ikke det var verdt en oppdatering annet enn for å gjøre HTC One X eiere bitre.

 

Fra ønskelisten min over ser det i alle fall ut som om LG versjonen vil ha NFC, 2gb RAM, Quad-core og bra skjerm. Synd de ikke tror den får 4G, da håper jeg heller på at det kommer mer telefoner fra andre produsenter :)

 

Også får vi håpe at det ikke er noe Nexus-krav at telefonen ikke skal ha minnekort. Isåfall bør de minst ha 32gb til en konkurransedyktig pris.

Lenke til kommentar

4G eller hva dem kaller det i Norge er jeg ikke så opptatt av. Skal en få full pupp på 3G-nettet så må en minimum ha en datapakke på 250,- i måneden og da får man opptil 5-6 mbit om man er heldig. Klarer ikke å se for meg at Telenor og Netcom skal gi "gratis" høyhastighetsnett til alle brukerne. Synes heller de skal konsentrere seg om å få farten opp på øvre sjiktet av hva 3G er kapabel til. Blir litt OT men jeg har selv bedriftsabonnement fra Telenor der dem har lagt til en datapakke som koster over 500,- i måneden og jeg får 1,5 mbit ned og 2,2 mbit opp relativt sentralt i Stavanger. Klarer ikke i min villeste fantasi se for meg at jeg skal få surfe på 20 mbit på telefonen innen 5 år på et middels mobilabonnement.

Endret av Lakrisbåt
Lenke til kommentar

Da har det kommet en del bilder, kan ikke si det ser noe annerledes ut enn forventet egentlig:

 

http://www.androidpolice.com/2012/10/08/evidence-mounts-for-lg-nexus-caseless-photos-nenamark-results-surface/

http://androidandme.com/2012/10/smartphones-2/update-this-is-the-lg-nexus/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+androidandme+%28Android+and+Me%29

 

Spent på hvordan baksiden ser ut IRL, syns den ser ganske fåfengelig ut på de bildene som er her i alle fall. Også får vi håpe at ryktene om et Nexus-program med telefoner fra alle produsentene stemmer :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...