Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Sesong 3 over - denne sesongen har jeg vært i Brentwood Town i Ryman Isthmian League Premier Division (Nivået under Blue Square North/South) i England. Sesongen endte med ett klart opprykk, 4 kvalrunde til FA Cupen, Tap i FA Trophy finalen, Tap i Essex Senior Cup finalen og seier i Alan Boon Cup.

 

sesong3.jpg

(klikk for større bilde)

 

Noen som vet hvordan disse ryktegreiene fungerer? Startet med "automatisk" rykte, endte i FB Gulbene (som noen kanskje husker) i 1.sesongen, og fikk jobb i Thrasyvoulos etter dette. Når det gikk nedenom der, så fikk jeg ikke noe annen jobb enn Brentwood. Men etter en god sesong her, blir jeg linket til jobber i Belgia, Nederland, Russland, Island og Championship klubber...

Er det fordi jeg har nasjonalt rykte, er i england, og har tatt en (ekstremt pitteliten) liten tittel?

 

Ellers så var FA Trophy finalen gull verdt for klubben. 280'000 kr i premiepenger for tapet, og 900k i bilettinntekter. Det gjorde så klubben gikk totalt på 1.5 mill i overskudd (og at klubb-balansen da ble 1.6 mill). Dette helt frem til de måtte fikse litt på stadionen, og brukte 2.2 mill på det. Så nå har klubben 750k i gjeld. I det minste deler jeg stadion med Brentford frem til Feb. 2015 (om jeg fortsatt er i klubben da) :p

Endret av Stoddart
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det er vanskeli å få tak i spillere når man nærmer seg 2017-18 hehe, virker som dette året kan bli det første jeg ikke vinner, arsenal leder med 6 poeng på mitt kjære liverpool og de virker som de ikke taper :( normalt sett tar jeg de alltid igjen!

 

kjøpte gareth bale i fylla for 600 mill :p har vært jævli god men jah, ville helst spare litt penger(pleier å by en liten sum for en spiller for å se fyre opp høy pris etter 50 seriekamper, det pleier å funke :D)

 

Har mange stortalenter, spesielt en ved navn Ian Brown fra liverpool akademiet, dessverre er jeg dårlig til å få spisser til å score mye mål, er heller veldig bredt hvem som scorer, liker å rullere noe voldsomt på laget :p

 

akkurat nå står gulasci av alle, sinnsykt bra i mål, så han står istedenfor reina som slipper inn mer og mer mål, sykt, skulle aldri to en 2 stjerners keeper gjorde det så bra ^^

Lenke til kommentar

God dag, er ny i denne tråden. Kan gi en liten oppsummering av min karriere.

 

Begynte uten jobb, men fikk raskt tilbud av Ålgård FK. Her var jeg i to sesonger. Iløpet av denne perioden vant jeg 2 Divisjon, kom på 7 plass i 1 Divisjon og fikk sølv i cupen.

 

Etter dette gikk ferden videre til Strømsgodset. Fikk et bra budsjett, og alt så bra ut. Fikk inn noen unge spillere men var rett og slett drita lei Norge. Sa opp jobben og søkte på nesten alle jobbene i Europa, og til slutt fikk jeg tilbud av en ``stor`` klubb. Toulouse som havnet på 10 plass i Ligue 1 ville ha meg, og jeg kom inn ca 1 måned før seriestart. Sesongen gikk over all forventning og jeg klarte 3 plass i Ligue 1. Neste sesong dårligere, jeg fokuserte på cupene og kom til semifinalen i EL og vant ligacupen. Jeg kom på 11 plass i Ligue 1.

 

Etter dette har det vært to fantastiske sesonger for klubben, vi har vunnet Ligue 1 to ganger i siste serierunde. Men nå føler jeg at jeg er klar for en ny utfordring, men er litt usikker. Om jeg sier opp, hvilke klubber tror dere vil være interessert i meg da? Og ville dere evt blitt for å vinne CL. Tror CL kan være et realistisk mål om ca 4 år.

 

Kort oppsumering:

Vunnet: 2 Divisjon, Ligacupen , Champions Trophy , Ligue 1 x2

Sølv: Norske cupen

Bronse: Ligue 1

Lenke til kommentar

Bra karriere så longt Submission! Og kas lag som kan ver interessert i deg kan ver vanskelig og sei, kommer jo ann på ryktet dit og andre ting, men ett ganske bra lag i ein god liga bør ver muligt jartfall!

 

kordan satser du no då? altså litt mer mourinho, skifta lag litt ofta og vinna da du kan med dei så skifta igjen. Eller ett lag i flere år, som mer Ferguson? Men uansett anbefales jartfall og ver leeeeenge på 1save, blir møkje kjekkare og utfordrande i 2025 og utøve, og bygga lag med regens(?)!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for det :) Jeg vil nå finne en klubb som jeg kommer til å være lenge i ja. Vil helst til England, for der varer motivasjonen lenge. Vurderer å enten søke på et PL lag, eller gå helt ned i divisjonene og føre et BSP lag til toppen. Jeg hadde aldri tatt over et lag som City, United osv. Vil helst finne en gammel klubb som ikke har vunnet så mye opp igjennom, og bygge meg et lag derifra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...