Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Markerer mitt første (!) innlegg i FM13-tråden med å fortelle hvor jævla artig jeg syns det er når det for 3.gang på 10 sesonger kommer en jævla embargo pga. potensiell takeover midt under sommer transfervinduet. For 3.gang blir det ikke noe av. Noen som troller meg? :hm:

Endret av PSV
Lenke til kommentar

Backene dine er langt fra gode nok. 4/6 offensive spillere spiller i feil posisjon, spesielt høyre indreløper er langt bedre som venstreving og AMC'en burde nok spilt som høyre indreløper. En Stefan Aase på AMC kanskje? Mange gode spillere da, bør levere greit, om du ikke blir fullstendig voldtatt i ræva pga at backene dine mangler fart.

Lenke til kommentar

Indreløper er bare en måte å si sentral midtbanespiller utenfor FM. Kan ha vært litt forvirrende. Uansett, Stefan bør spille BVM på venstresiden av midtbanen, mens Bendiksen bør spille som indreløper, eller fremskutt playmaker på høyresiden.

 

ooh, tok akkurat ledelsen borte mot Leverkusen :p

post-221609-0-84603300-1362489410_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Første sesong med Mosjøen gikk ganske bra, fin fin 3dje plass i 3 div uten noe store innkjøp. Bytter nesten hele laget til andre sesong og dominerer ligaen og slår ny ligarekord i poeng. Hentet inn gamle storheter nå som jeg er i 2 div. Morten Berre, Torstein Helstad og flere mer ukjente, men gode 2 div spillere med god erfaring har kommet til lille Mosjøen. Startet serien med en fin 2-0 seier over Tromsdalen. Hele kampen var kontrollert og de hadde så og si ingen sjanser mot min 57% possession og 4 CCC. Lover bra dette!

Lenke til kommentar

Cinderella story fortsetter. Mitt mosjøen med mange gamle helter knuste all motstan i 2 div og rykket rett opp. Fikk en del gratis spillere når jeg kom til 1 div, men tenkte jeg kom til å slite siden mitt førstelag var ganske tynt med gode spillere.

 

Første halvdel av 1 div går utrolig bra, nesten ingen skader og jeg holder 1 plassen, veldig overraskende. Så kommer skadene og problemene. Slutter på 4de plass og playoff. Veldig jevne playoffkamper men vinner de 2 første til slutt. Opp/ned playoff kamp mot sandnes/ulf vinner føste kamp 2-1 og neste 1-0! Mosjøen i tippeligaen, men trenger store forsterkninger for å holde meg oppe.

 

Så veldig overaskene indeed. Første sesong ble 3 plass i 3 div så 1, så 1 plass i 2ndre, og 4->playoff secure i 1ste =)

Lenke til kommentar

Tror ikke det er mulig. On other news, første kamp i tippeligaen mot Rosenborg...

 

Satset på uavgjort på hjemmebane, de presser får masse skudd inn, men jeg kjemper meg til en veldig sterk 3-1 seier, bruker så og si samme lag jeg brukte i 1 div med unntak av en person. Poss 49% 6-4 skudd og skudd på mål.

 

Og har fått bygd ut stadion (skjedde forrige sesong) med 1500 seter og selger 1200 season tickets :p også bygger vi ny stadion (klubben tok opp lån og fikk gode invisteringer. Den blir på 5000+ seter og navnet etter klubb legenden Bent Inge Johnsen. Sliter litt økonomisk etter den og må ha en god plassering i tippeligaen hvis jeg skal klare å beholde spillere (siden de vill ha mer lønn for nye kontrakter. Krysser fingrene, men som sagt, god start :D

 

*Edit Slår Bodø/Glimt 3-0 på Aspmyra etter 3-1 sieren over Rosenborg :O, laget mitt spiller utrolig bra for tiden ser det ut som :D

Endret av Syncz
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...