Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rart hvor mye mer aktivitet det var i FM12 tråden her på forumet, enn det er i denne tråden. Begynner folk å gå smått lei av FM?

 

Jeg har ikke spilt FM så mye i år. En del ja, men ikke så mye. Det jeg sliter med er at jeg kan ha gode lag som går helt i dass etter å ha herjet, og som aldri kommer seg opp igjen, eller at jeg tar over et dårlig lag og gjør en del innkjøp, noe som er naturlig siden de tross alt må forbedres. Gjerne 6-7 spillere på a-laget. Da fungerer de enda dårligere. Til sist har jeg holdt meg innenfor lønnsbudsjettene i de fleste klubbene jeg har prøvd meg på, men de taper penger og da blir jo det sur stemning og så går det nedover igjen.... Jeg får ikke ting til, rett og slett... Så langt.

Lenke til kommentar

Hvordan ser Luke Shaw ut hos deg? Har brukt han så og si fast fra dag én, men han har enda ikke en eneste attribute over 15. :(

 

Hos meg har Luke Shaw blitt spillets beste venstreback. Av en eller annen grunn spiller han på venstrekant for England, hvor han scorer omtrent annenhver kamp.. Men jeg begynte ikke å bruke han fast før 3. sesong og da hadde han sakte men sikkert begynt å bli bedre. Gjelder bare å ha litt tålmodighet, så kommer han seg i løpet av noen sesonger.

Lenke til kommentar

Verdi er avhengig av overgangssum, lønn og kontraktslengde, spilleren og klubbens rykte. Det at verdien hans ble mye mer etter du solgte han betyr ikke at du kunne fått så mye som verdien hans ble.

 

Jeg synes FM13 har blitt mye mer realistisk på dette området.

Husk også at kjøpesummen kan være høyere enn normalt, om spilleren er viktig for laget eller har potensial til å bli en av de beste på FM13.

 

Selv om det er ville priser enkelte ganger så gjenspeiler det jo litt av fotball hverdagen, da tenker jeg f.eks på Lucas Moura til PSG.

 

Jeg har nettopp lagt inn et bud på Iker Muniain på €13,5mill right away og 31.5Mill spredt over 48måneder. Er det verdt det

Lenke til kommentar

startet en ny game nå med et bunn lag i blue liga eller hva det heter. Barrow heter ivertfall laget.

0 kr i overgangsbudsjett og lite kr til lønn...

 

Noen som vet når man kan ansette en sportsdirektør?

Noen som har spilt en game med så dårlige lag å fått dem opp til PL ?

 

Sports direktør er jo et luksus objekt, absolutt ikke noe du trenger for å komme langt.

Jeg har ikke gjort det i FM13 enda, men gjorde det i FM12, FM11 og FM10:P

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...