Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, realiatisk sett kommer det vel ikke så veldig mange verdensstjerner opp gjennom norske akademier i virkeligheten heller da.

 

På ti sesonger har det kommet opp en (!) spiller som er god nok til å spille på landslaget/profffotball. Da snakker jeg ikke stjernen på Barcelona, men en spiller som får greit med spilletid (merk, ikke fast) på Osasuna i La Liga. Ikke veldig imponerende, og det reflekterer overhodet ikke virkeligheten.

Lenke til kommentar

Må si meg fornøyd med første overgangsvindu med wolves i PL, solgte Ebanks-Blake for 47 mill, Hammil for 32 mill, Mcalinden for 6,5, totalt ble det 85mill inn i kassa. Kjøpe for totalt 19mill, Vladimir Weiss for 6mill, Kim jung-Woo for 12 mill og Destro gratis. Lånte også inn Spearing og Bertolo for og få litt ruleringspillere. LIgger på 5 plass etter 8 runder også, tror ikke dette skal holde, men moro er det uansett.

Endret av seigmenn
Lenke til kommentar

Spillet krasjet og måtte installeres på nytt. En artig klubb som kan anbefales å starte på nytt i? Gjerne championship. Pleier dere å se på nettet etter hvilke spillere som er gode å hente, eller liker dere å finne ut slik selv?

Det spørs hvilket type lag du vil ha, men jeg vil anbefale Wolves. Det er en klubb som har bra nok stall til og rykke opp, i tillegg til at du får penger til og handle for. Fikk ikke så mye når jeg rykka opp, men jeg svidde av en del penger på treningsfasilliteter. Du har jo også Forest, går ut ifra at du vil få greit med penger der, men er ikke helt sikker på om det er så lett og rykke opp med de i første sesong.

 

Jeg liker og se etter spillere selv, du kan finne gode spillere til en fin sum, hvis du gidder og bruke tida til og lete litt rundt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Då var eg ferdig med 2018-19 sesongen, atter ein duel mellom meg(Arsenal) og Guardiola og United. og det endte med Charity Shield, FA og CL seier til meg, mens United tok Premier League og Capital One.

 

Premier League endte med United 1poeng foran meg, etter eg klarte bare 2-2 mot Norwich i 3siste runde. Men det positive i Premier league var min 3sesong på rad uten tap på Emirates i ligaen. Og Arsenal-United duelane på saven berre fortsette nett som 90- tidlig 2000talet

Lenke til kommentar

Blir sliten av FM nå, ser ut som jeg kan klare en topp fire plassering i min første sesong PL med Wolves. Akkurat nå så kriger jeg og United om tredje plassen, mens Norwich og Stoke jager like bak, men med en liten luke ned til de. 5 poeng til Norwich og 7 poeng til Stoke.

 

Hvordan kan jeg best utvikle mine talenter og holde dem som EUTV? Burde jeg låne de ut?

De blir vel ikke EUTV hvis man låner de ut mer enn den tida man trenger for og få de EUTV. Hvis du skjønte hva jeg mener der ;)

Endret av seigmenn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...