Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Jeg startet opp med en save med Wolves. I sommervinduet fikk jeg inn spillere som jeg ikke hadde forventa skulle komme til meg. Endte opp med og hente Yttergård (17Mill), Kweuke (29mill) og Wellington nem (32mill). Wellington fikk en lang skade med en gang han kom til klubben og fikk hjemlengsel, så han fikk tillatelse til og ta en tur hjem mens han var skadet. Etter dette så hadde han en litt dårlig start, men kom seg veldig etterhvert. Yttergård og Kweuke har levert jevnt bra hele sesongen.

 

Som vanlig var det en del overraskelser i Championship. Trodde jeg skulle kjempe med Bolton og Blackburn om opprykket, men det ble en jevn kamp mellom Watford og Burnley. Blackburn rykket faktisk ned fra Championship.. Watford fikk en stor smell etthvert så de endte opp på 5.plass, så da var det Wolves og Burnley det skulle stå imellom. De hadde en god stund en ledelse på 6 poeng, men så tapte de en kamp og var jeg bare 3 poeng bak. 8 runder før slutt skulle jeg møte de borte, det endte med seier og da vår Wolves i førersetet med bedre målforskjell. Etter denne kampen vant jeg de siste kampene som var igjen, mens Burnley begynte og slite. Så det endte med at jeg kom 9 poeng foran og seieren i Championship var sikret.

 

Nå blir det første året i PL, som alltid er like moro med ett nyopprykket lag. Får jeg hentet inn ett par klassespillere så er jeg sikker på at jeg skal overleve, men satser på en trygg plass midt på tabellen,

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har plutselig begynt å merke skadene alle snakket om for en liten stund siden. Skjønt, har nesten ingen langtidsskader, men får i hvertfall en skade hver kamp, noe som fører til at jeg konstant må bruke byttene mine halvveis i 1. omgang.

 

Ser ut til at det blir en tidlig debut på juniorspillerne og en tidlig exit som trener for min del.

Lenke til kommentar

Så jævla latterlig. Her har eg satt treningen på hard på defansiv jobbing og kun fokus på det. Så skal eg spille mot Lillestrøm, som er kommet opp fra addeco. Eg går defansivt ut og ber spillerene mine og å tette igjen bak. Iallefall starten av kampen siden det er da målene kommer.

 

Men kva skjer da, neida. 10 min ut i kampen å eg ligger 3 - 0 bak. Fuck dette oppsette!

Lenke til kommentar

Elsker virkelig unge talenter fra eget akademi. Har kommet til 2019 med Southampton og fikk for noen sesonger siden en spiss ved navnet Griggs. Fem sesonger senere har han 70 mål på 45 kamper for England, 9 mål og 5 assist på de 3 første seriekampene og er kaptein for klubben. For en motivasjon for å fortsette med saven!

 

Bare å spørre hvis dere vil vite noe mer om laget mitt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Elsker virkelig unge talenter fra eget akademi. Har kommet til 2019 med Southampton og fikk for noen sesonger siden en spiss ved navnet Griggs. Fem sesonger senere har han 70 mål på 45 kamper for England, 9 mål og 5 assist på de 3 første seriekampene og er kaptein for klubben. For en motivasjon for å fortsette med saven!

 

Bare å spørre hvis dere vil vite noe mer om laget mitt.

 

SS av Griggs? Spiller selv med Southampton, og er snart ferdig med sesong 2. :)

Lenke til kommentar

Ja han var du heldig med! Målscorer av rang. :)

 

Sålangt har jeg enda ikke fått opp en eneste en med mer enn 3 stjerners potensiale, men håper på at det kommer seg ettersom årene går.

 

Hvordan var Gaston Ramirez for deg? Utviklet seg bra her hos meg, og ligger på 4,5 stjerner.

Lenke til kommentar

Sålangt har jeg enda ikke fått opp en eneste en med mer enn 3 stjerners potensiale, men håper på at det kommer seg ettersom årene går.

 

Spiller også med Southampton og beste jeg har fått fra akademiet er en med 4,5* og en med 4* potensial. Har akkurat begynt på min andre sesong og har brukt alt for mye cash i løpet av overgangsvinduet i sommer. Har nå null i overgangsbudsjett og MINUS £223 i lønn pr. uke. Prøver å få lånt ut en spiller eller to slik at jeg ihvertfall holder meg over. Har brukt alt av overgangsbudsjettet i tillegg til penger fra salg. Jeg er faktisk flau.

 

Kjøp denne sommeren:

1. Ospinna (GK, Gratis), 2. S. Bocchetti (CB, Gratis), 3. J. Evans (CB, £4,6 mill), 4. José Angel (LB, £5,75 mill), 5. A. Nyom (RB, £2 mill), 6. Simão (CDM, £100 000), 7. H. Kiyotake (CAM, £10,5 mill), 8. M. Marin (LAM, £7,25 mill), 9. M. Destro (ST, Gratis), 10. C. Fierro (ST, 4,5 mill).

 

£34 700 000 på spillere denne sommeren, og flere har lønninger på over 50 000 i uken. 10 nye spillere! 8 av disse spillerne var i startoppstillingen i en kamp. Står med 1-1-3 i serien, fikk en seier i ligacupen før jeg røk mot Man Utd.

 

Har solgt en god del spillere også, men det største salget er Schneiderlin for £10,5 mill. til Fulham. Ekstra irriterende ble tapet mot Fulham, hvor Schneiderlin styrte midtbanen mot meg. Kom forresten på 10. plass i fjor, og går for Europa League i år, men da må resultatene forbedres. Håper på å gjøre det bedre i FA Cupen også, hvor jeg røk i første kamp mot Liverpool i fjor.

 

Noen andre som har kjøpt 10 eller flere spillere i løpet av et overgangsvindu? Ser tipsene om at det kan ødelegge "rytmen" i laget om man kjøper for mange spillere over kort tid, men vet ikke om det er grunnen til de svake resultatene.

Endret av G27
Lenke til kommentar

Jeg for min del har gått flere millioner i pluss så og si hver eneste måned siden spillets start, selv om jeg brukte opp nesten hele overgangsbudsjettet jeg fikk før sesong 2.

 

Jeg gjorde bare et kjøp i vinduet før første sesong, og det var den kortvokste brassen Wellington Nem. Han var nok den viktigste spilleren vår denne sesongen, og med mange gode presentasjoner jevnt og trutt gjennom hele sesongen så havnet vi på en fin 13. plass.

 

I sommervinduet før 2 sesong fikk jeg hele 185 millioner NOK(!!) å handle for, og inn kom da:

 

Abel Hernandez fra Palermo (90 mill)

Eljero Elia fra Werder Bremen (Lån)

Alex Smithies fra Huddersfield (50 mill - Er ikke helt sikker på om dette var det beste kjøpet, men han gjør det mye bedre enn gamlekaren Boruc gjorde det første sesongen.)

Simão (Gratis)

 

Det tok ikke lang tid før Elia ble sendt tilbake til WB, da han ikke presterte som jeg hadde forventet. Jeg gidder ikke betale lønn for spillere gjør jobben sin skikkelig!

 

Abel er jeg derimot veldig glad for at jeg kjøpte. Han ligger pdd. på delt førsteplass på toppscorer-listen sammen med Giroud fra Arsenal med 17 mål på 31 kamper. Stor bidragsyter til at jeg nå ligger å snuser på en billett til Europa League.

 

Jeg har faktisk scoret nærmest like mange mål som de lagene som ligger på Champions League-plassene, men jeg slipper inn alt for mye mål. Mistenker at backene er en stor del av problemet (Shaw/Clyne), da de er unge og urutinerte, mens Jose Fonte og Hooiveld begynner å dra på årene. Så i neste vindu skal det forsterkes kraftig bakover!

Endret av EAga
Lenke til kommentar

Jeg aner ikke hva som har gått galt denne sesongen. Det eneste jeg kan tenke meg er årsaken til helt katastrofalt dårlige resultater, er det at jeg har kjøpt så mange spillere i løpet av sommeren. Jeg står nå med 1-6-7 i serien, og forventer for hver gang jeg trykker "fortsett" at det neste som skjer er at jeg får fyken.

 

Jeg begynte riktig nok dårlig forrige sesong også, med 7 tap før seieren endelig kom og det hele snudde. Havnet tross alt på 10 plass. Men det er veldig irriterende å se at alle de "gode" spillerne jeg har presterer så jævlig forbanna dårlig.

 

Jepp, overgangsvinduet og kjøpene mine må faktisk ha senket Southampton laget mitt. Jeg burde kjøpt en spiss som klarte å putte på åpent mål ihvertfall. Fierro, Destro og til og med fjorårets toppscorer med 17 mål på 30 kamper, Rodriguez, har skuffet stort i år. I de dårlige resultatene har jeg allikevel klart å få med meg ett poeng mot både Manchester United og Arsenal, men samtidig tapt 0-3 for Wolves og spilt 2-2 mot Birmingham som ligger på sisteplass med 4 poeng med to kamper mindre spilt enn meg. Jeg har 9 poeng og ligger på 19 plass.

 

Ha det på bade Southampton karriere. Var festlig så lenge det varte......

 

Jeg må allikevel spørre med et lite håp i stemmen til dere andre med Southampton save; hvilke taktikk og formasjon bruker dere? Og hvem har hvilke roller?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...