Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ganske fornøgd med desse signeringene. Nå er eg iallefall styrket fremmover i banen. Nå mangler eg berre en solid DM, selv hadde eg en i kikkerten, men siden desse signeringene var under forhandling, så fikk eg ikkje gidd spilleren det han krevde. Så da er det berre å leite videre

post-196918-0-98380900-1357108324_thumb.jpg

post-196918-0-37918800-1357108342_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Hehe. Klarte meg fint uten Kara, yttergård jenssen og Drage :) Har spilt 18 kamper, vunnet alle borsett fra en uavgjort. Er i gruppespillet i Euro Cupen, etter å ha vunnet 7-3 sammenlagt mot feyernoord :)

Har scoret 43 mål i TL, sluppet inn 8. Ikke alt for halvgærent, så er ganske fornøyd med tanke på at jeg ikke taper i det hele tatt :)

Lenke til kommentar

Noen tips til hvordan jeg kan bli sterkere på bortebane? Briljerer hjemme mot sterke lag som Barca og Real, men ender som oftest uavgjort eller med tap borte.. Veldig irriterende

 

jeg hadde dette problemet, men spilte noen kamper nå hvor jeg lå laget mitt litt dypere og smalere og satte spillet deres til hurtig, da vant jeg plutselig både 3 og 4 null på bortebane. Så kommer det nok an litt på hvilket lag du er og hvilken formasjon du bruker også da vil jeg tro.

Endret av takenboy9
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...