Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei. Du må restarte/starte steam for at oppdateringene skal tre i kraft. Dette skjer helt automatisk. Det eneste du legger merke til er at patchen lastes ned.

 

Nice, er det kommet ut en 3D motor fiks? Hørte det skulle komme en update men er vel en stund siden eg leste dette. Merker ikke veldig stor forskjell etter 1 times spilletid.

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med editor?

 

Driver med et lite eksperiment med Liga BBVA vs BPL der jeg har lagt alle lagene i en felles liga. Siden det blir mange lag her jeg fjernet CL og EL. Har et problem med at alle spillerne har falt ekstremt i verdi, f.eks. har Messi 200 000 £ i verdi. Har satt ligaen med samme rating som CL hadde, og har satt opp gode premier. Ser spillere i andre ligaer har verdiene de har med vanlig database.

Endret av Sveern
Lenke til kommentar

Da var promotion sikret, 8 kamper før slutt med Rangers hehe. Er også i cup semien mot Celtic (skjønner ikke helt hvordan cupen foregår siden jeg ble slått ut av Celtic før, kanskje det var en annen cup? men jeg vant en cup også, meeh) anyways god sesong. Mikael Fossell har vært en god signering for meg, 22 mål på 33 kamper atm ^^

Endret av Syncz
Lenke til kommentar

Grei sesong (ok 3 div, men det er jo ikke min feil!) Ble slått ut av 2 cuper (tror jeg :S) begge av Celtic, 0-3 og andre 1-2

 

Får vel ikke kjøpe noen spillere før etter september så får se hvordan dette går (skjønner fortsatt ikke at jeg fikk kjøpe spillere i starten av sesongen, men men)

post-262771-0-91948800-1353955048_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Av og til kjennes FM2013 noe urettferdig ut. Jeg rykket mot forventningen opp fra BSS. Styret bestemte seg for å bygge ny stadion. Bang, 40 mill+ i gjeld. Jeg måtte kvitte meg med Dalla Valle fordi at han hadde en veldig høy lønn. Jeg har et lønnsbudsjett på 100 000, og har lønn på 110 000. Nå har jeg nettopp fullført sesongen i BSP. Endte på 15. plass. Jeg får pes fra styret for pengebruk, og jeg har blitt varslet om at klubben står i fare for å havne under administrasjon igjen. Jeg overlevde forrige gang og overlever nok denne gangen også. Så settes de innledende budsjettene. 60 000 i lønn. Jeg får kjeft fordi at jeg har fullstendig manglende kontroll på finansene. Jeg har tross alt 50 000 over budsjett! Var det jeg som ba om en ny stadion? Nei. Var det jeg som hadde ambisjoner om å gjøre det godt? Ja, sammen med styret. Får jeg tak i gode spillere for ingen penger? Vel, 0 i overgangssum, men de skal jo ha lønn da. Og jeg får ikke solgt mine spillere for noen skapelige summer. Jeg måtte selge Dalla Valle for 900 k. 1.8 millioner under det han var verdsatt til. Nå må jeg antageligvis selge mange flere spillere for ingen penger for å presse ned lønnsbudsjettet...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg hadde en ekstremt bra start med Havant & Waterlooville, scorte i bøttevis og slapp inn få mål. Jeg slipper forsatt inn lite mål, men nå klarer spillerne mine aldri å score lengre?? De skyter i hytt og pine, 20 meter over og til side for mål, de bare sparker ballen ett sted og håper på det beste virker det som. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre for at spillerne kan finne tilbake til den scoringsformen som var? jeg er klar over å trene skuddtrening er en mulighet, men har ikke mulighet til å skaffe en kjempegod trener til det i denne divisjonen lavt nede. Men det må da finnes andre muligheter, eller? Hadde vært flott med noen tips her :)

Endret av takenboy9
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...