Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er det du ikke får til? Når du har tre stykker i AMC leddet, spiller du enten med 3 stykker ilag, eller med 2 vinger.

 

Eneste forskjellen er om du dytter de 2 ytterste ut som ving, eller holder de tett til spilleren i midten. Begge taktikkene fungerer kanon, hva du bruker kommer an på om du har spillere som er gode som Wings eller AMC.

Haha xD Det er med tre stk amc på midten jeg pleier å bruke og da blir det satt opp som 4-2-3-1, og den funker greit nok, bare jeg begynner å score flere mål :p Er litt tøft til tider å bare ha en spiss på topp, når han sjeldent scorer mål xD Godt jeg har flere spisser og velge mellom, Tarik har scoret flest(6 mål) av spissene mine enda, Prica har bare scoret ett mål så langt :p
Lenke til kommentar

En ting jeg lurer på med dette spillet, når en spiller med ett lag i lavere divisjoner, og det er flere talenter som en ikke har sjangs til å plukke opp med den klubben man er. Å de blir eldre med årene og ikke lengre unge talenter etter noen sesonger, kan det forsatt da komme nye, ekstremt gode talenter senere når man gjerne har tatt seg jobb i en høyere rangert klubb?

Lenke til kommentar

Jeg må tilstå at jeg er litt irritert over deler av spiller-salg/kjøpsdelen i spillet. Det er egentlig ikke noe nytt. Uansett hvilke spillere jeg byr på regner spillet med at jeg skal betale 10x det spilleren er verdt. Men når disse datastyrte klubbene er interessert i mine spillere så forventer de at de skal få dem gratis. På Salisbury-gamet mitt var det en spiss (Jamie White) som var i klubben da jeg overtok klubben. Først sesong slet jeg med å få han i gang, men i andre sesong har han virkelig herjet. Som en følge av dette har han nå foreslått verdi på 500k.

 

Dette er en av mine høyest lønnede spillere, så jeg hadde ikke blitt lei meg om han forsvant. Finnes flere gode spisser der, og dermed ville jeg hatt mer lønn til eventuelt nye spillere. Så legger Newport County inn et skambud på han. På 0 kr og ingenting ellers. Jeg forhandler naturligvis dette og krever 900k for han siden han tross alt tar opp en del av lønnsbudsjettet mitt, og at han i fjor hadde bedt om å få gå til en større klubb før han da ombestemte seg. Hadde jeg vært en datastyrt klubb hadde jeg nok krevd 9 millioner for ha. I alle fall. Newport nekter å betale dette, og spilleren blir sur "fordi jeg har nektet han å forhandle med en annen klubb". Agenten puster meg i nakken, og vil at fyren skal få høyere lønn. Ukeslønnen hans er på max, 9750 kr, men agenten vil ha 17 000 kr. Noe jeg ikke kan få til selv om jeg makser alt av klausuler og lignende. Summa summarum har jeg en surpeis av en spiss som nok snart vil kreve overgang, og jeg får antageligvis ingen penger for han. Merde!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...