Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må man begynne på ny save for å få disse oppdateringene?

 

Spiller online med noen kompiser, men finner ingen innstilling for tving fortsettelse som for meg er en viktig innstilling da enkelte har en tendens til å være i overkant trege. Finnes denne på FM13?

 

Ja, det finnes, du finner det på listen over hvem som er med i online spillet, muligens det heter "status". Det kan man velge å tvinge folket å forsette,

Endret av Raul07
Lenke til kommentar

Ok. Tenkte mer på at hvis så og så mange av spillerne trykker fortsett blir det automatisk fortsettelse av spillet innen f. eks. 30 sek. Blir litt slitsomt å skulle trykke meg inn der å manuelt tvinge fortsettelse hver gang.

 

Man kan jo sette en "timer" også, eg spiller med en kompis, 2 min per trekk.

Lenke til kommentar

Ja, det var noe sånt jeg var ute etter. :) Hvilken av disse innstillingene er det? Jeg har satt de forskjellige timerne på 30 sek til 2 min, men når jeg trykker fortsett er det 10 min til det blir automatisk fortsettelse uansett. Kjipt.

 

Litt usikker men tror du gjør det innpå instillingene på Online gamet, Eg satt det til 2 min fra starten av.

Lenke til kommentar

Det virker slik på meg. Jeg slet jo med Salisbury-gjengen min. De tapte og tapte og tapte. Jeg gikk over til 4-5-1 (en heftig taktikk i fm2013). De slet fremdeles. Keeperen hadde såpe på hanskene og alt av forsvarere var mest opptatt av hårsveisen eller noe, slik at gang på gang trillet motstanderen en ball gjennom og pang i mål. Jeg hadde sett at Vindbjart benyttet 4-5-1 etter jeg gav meg med dem, og de hadde fått solide resultater med det så som et siste nødskrik peiste jeg defensiv linje på dyp. Plutselig ble Keeperen den reneste Schmeichel og forsvarerne taklet hardere enn Neil Ruddock og Stuart Pearce til sammen. De lå hovedsaklig 1 poeng over de andre spillerne.

 

I min andre sesong med Salisbury har jeg nå fått klørne i Kittiphong Pluemjaj og Lauri Della Valle. Så jeg tok vingene fra min 4-5-1 og slengte de i angrep, som i en 4-3-3. Første kampen ble en noe luguber affære med en 3-3 uavgjort. Keeperen fomlet fryktelig (men fikk 6.5 i vurdering). Jeg tenkte mitt, men kjørte nå videre. To kamper senere står keeperen med rating på hhv 7.5 og 8.0 uten at han egentlig har gjort noe spesielt i målet. Vi bare scorer flere mål.

Lenke til kommentar

Har startet på nytt med Rosenborg nå etter at jeg fikk sparken i FK Tønsberg etter endt sesong som endte på 13 plass ;S Dårlig gjort av dem syntes jeg og sparke meg :p Men men over til RBK, stallen de har ser grei ut, men ser jeg kan trenge noen forsvarspillere. Tenker da spesielt på DL og eventuelt DR. Noen som vet om noen gode DL'ere som kan passe fint inn i Tippeligaen som som helst ikke bør være for dyre..

Lenke til kommentar

Spiller dere "full" eller "classic"? Går det like tregt å komme seg igjennom en sesong med fullversjonen som det alltid har gjort? Husker i FM12 at jeg satt med mitt lokale lag (Gjelleråsen) i 5. Divisjon og bare det å spille en hel sesong i 5. Divisjon med (12 lag?) tar jo evigheter på grunn av du blir konstant nedspammet med agentforespørsler, rykter, media henvendelser og alt mulig rart som er interessant de første gangene men etterhvert så finner du ut at det spiller fint liten rolle og bare gjør at en sesong fort tar flere dager med konstant spilling istedenfor et par dedikerte timer som det gjorde før i tiden (CM 03/04 osv..).

 

Innen jeg kom meg til Adeccoligaen var jeg lei hele spillet på grunn av alt det meningsløse våset som du må bruke lengre tid på en selve spillet (trening, kamper osv..) og var derfor veldig positiv til "classic" modusen i FM13 helt til jeg fant ut at det er mer en slags mellomting mellom gode gamle Championship Manager og Football Manager Handheld hvor endel ting er dummet ned og et par essensielle ting som treningsbiten, trenerpanelet og litt diverse er mer eller mindre fjernet fullstendig og du kan ikke laste inn egne databaser noe som utelukker mine mulighet for spill i norsk 5. divisjon..

 

Derfor lurer jeg på hva Sports Interactive har gjort med tanke på flyten i spillet, er det nå mulig å deaktivere deler av dette vissvasset som gjør at sesonger tar år og dag eller må du fremdeles pine deg igjennom utallige meldinger i innboksen hver gang du trykker "Fortsett".

Lenke til kommentar

Syntes FM13 går mye raskere en FM12. FM12 var/er tregt i forhold til FM13. Syntes også det går fortere og komme seg gjennom sesonger en det gjorde i FM12.

 

Og når det gjelder nyheter og sånne ting så kan man enkelt og greit filtrere seg ut det man vil lese eller ikke lese. Kan også be assistenten din ta seg av sånne ting hvis du ikke vil lese/se alt sammen selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...