Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg griner, Iniesta vil vekk fra klubben fordi han føler at jeg har en manglende evne til å håndtere spillerne mine. Han drar selvfølgelig med seg valdes i dragsuget, de to mest rutinerte spillerne mine.

Faen er det de klager for? Hvordan kan jeg få mer disiplin i klubben?

Endret av Celusion
Lenke til kommentar

Flere som har opplevd at spillerne HELE tiden lar ballen passere rett forbi dem og inn til motstander, dette skjer med mine spillere hver kamp, opp til flere ganger. Virker faktisk som om spillerne rett og slett er fødte idioter på banen og er redde for ballen. Dette begynner å gå meg på nervene :p

Endret av Matsemann1
Lenke til kommentar

Noen som har handlet på Sega e-shop før? Bestilte FM i går og nå, 11 timer etter, har jeg fortsatt ikke mottatt noen cdkey, siden de må ta en manuell sjekk av alle kjøp. Hadde jeg visst det på forhånd så ville jeg aldri handlet der. Hele poenget med å kjøpe en digital vare med VISA er jo at man skal få tilgang til det med en gang....irriterende.

Lenke til kommentar

Hvordan endrer jeg hvilken speider som setter sammen speiderrapporten på spillere tilbudt av agenter? (Han som dukker opp på knappen "sett sammen speiderrapport (...)" på meldingen i innboksen)

Husker jeg klarte å endre dette i FM11, men finner ikke ut av det nå.

Lenke til kommentar

Kjører en 4-1-2-3 med 1 def mid og 3 spisser ,funker så langt, god kontroll på kampene

Har hatt grei suksess med en 4-1-2-3-1 (Med innsidevinger), som Syncz, god kontroll på kampene, slipper inn relativt lite mål og har grei kontroll.

 

Har dere noe valgt på "Lag" under taktikk, eller står det på standard? (Press, passninger osv)

Lenke til kommentar

Litt irriterende. Det var en svært dyktig regen som jeg hadde hentet til Vindbjart. Han er engelsk. Jeg holder fremdeles på med Salisbury og har hatt han under oppsikt en stund. På transfer deadline day er det plutselig noen Blue Square klubber som byr på han. Siden det ikke er noen transfer deadline i Blue Square South får jeg ikke delta på transfer deadline day. Resultatet er at spillet bare tenker videre og de andre klubben får lagt inn bud, gitt kontraktforslag og fått spilleren til seg før jeg får vite ordet av det.

 

Ellers har jeg lagt merke til at når jeg er å roter litt inngående på taktikken er det ikke noen form for rullemeny på vinduet, slik at det er diverse taktiske valg jeg ikke får sett og dermed kan velge...

Lenke til kommentar

Det er tydlig at jeg mangler en spiller med god pasningskraft og godt overblikk i stallen. Pasningsspillet har jo fungert utmerket til nå, hvor en av nøkkelspillerne mine, selvfølgelig, er skadet og ute i en måned. Ass. trener sier hele tiden at jeg bør kjøre et mer direkte spill osv osv. Hva burde jeg egentlig gjøre? Til nå har det fungert uber-bra å spille kort med høyt tempo. Noen forslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...