Sexylubb1 Skrevet 27. september 2012 Del Skrevet 27. september 2012 Har grytekjøtt av villsvin liggende. Tenkte lage det i morgen. Har noen laget noe lignende før? Tips mottas med takk. Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 27. september 2012 Del Skrevet 27. september 2012 Brun 400 g kjøttdeig uten å tilsette salt. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann. Kok opp under omrøring. La gryten koke i 20 minutter. Rør om av og til. Tilsett kjøttdeigen mot slutten av koketiden. Server med brød og salat. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen pr. ekstra pose. Vet det står kjøttdeig men funker bra med svine/grytekjøtt. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 28. september 2012 Del Skrevet 28. september 2012 ^ Er du seriøs med det forslaget? Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 28. september 2012 Del Skrevet 28. september 2012 ^ Er du seriøs med det forslaget? Dønn seriøs. Absolutt ingenting er bedre en meksikanskgryte til svinekjøttet. *kødder* Neh, serr liksom så tenkte jeg at det var en lettvint løsning... Har prøvd det før og det fungerte bra, så hvorfor ikke? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå