Gå til innhold

Villsvingryte


Sexylubb1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

4624.gif

 

 

Brun 400 g kjøttdeig uten å tilsette salt.

Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.

Kok opp under omrøring. La gryten koke i 20 minutter.

Rør om av og til. Tilsett kjøttdeigen mot slutten av koketiden.

Server med brød og salat.

TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen pr. ekstra pose.

 

Vet det står kjøttdeig men funker bra med svine/grytekjøtt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...