Gå til innhold

Vil Iphone 5 dominere markedet fremover?


Shushi

Anbefalte innlegg

* Den tåler mye mer enn hovedkonkurrenten Galaxy SIII. http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRuAsY&feature=plcp

 

* Den har langt bedre innmat enn alt annet på markedet http://www.anandtech...ormance-preview

 

* Trass den ekstreme ytelsen er den også langt mindre og lettere enn konkurrentene.

 

* iOS er annerkjent som det mest brukervennlige mobile operativsystemet. Forøvrig så har iOS brukere også overlegen stor tilgang til apps, musikk (itunes), samt alt er mye mer standardisert enn hos android.

 

* Både kameraet og skjermen er av den ypperste kvalitet, muligens de beste i markedet.

 

Jeg mener virkelig at Iphone 5 er overlegen på samtlige punkter over dens konkurrenter, og ønsker en seriøs debatt om dette uten at denne tråden blir stengt.

Endret av Shushi
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Iphone 5 er en strålende mobil. Bra skjerm, fantastisk prosessor, solid kamera og stilrent design. Jeg vil likevel ikke kjøpe den, eller noen annen iphone som blir lansert fordi operativsystemet er lukket. Ingen mulighet for å endre på noe (bortsett fra opplagte ting som bakgrunn og ringetoner), og mange ting blir veldig tungvint sammenlignet med en android telefon du har satt opp skikkelig og lært å bruke.

 

Edit: Glemte å svare på spørsmålet. iPhone 5 kommer til å dominere markedet fremover. Men det er ikke fordi den er best, det er på grunn av alle dem som kjøper den fordi den er laget av Apple

Endret av Habarug
  • Liker 2
Lenke til kommentar

At 5'ern tåler så mye mere må man ta med ei bøtte salt. Disse testene viser null selv det går i den ene eller den andres favør. Det er også grunn til bekymring når det kommer til den påstått suverene byggekvaliteten til apple:

http://www.gsmarena.com/certain_black_iphone_5_reportedly_come_with_dents_out_of_the_box-news-4844.php

 

Hvordan blir disse seende ut etter noen ukers bruk? Da er nok iPhone-eiere nødt til å kle mobilen i "billig plast" i form av deksler. Slik som på alle modeller før denne siste.

 

Ytelsen blir forbigått av HTC, Samsung, LG osv om noen dager (om ikke allerede). Da er det bare å vente på iPhone 6 som kommer om halvannet år om det å være i ytelses-toppen er det viktigste.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Med iPhone 5 føler jeg at vi ser slutten på iPhones forsprang på sine nærmeste konkurrenter...Noe som er helt naturlig. Slik er det i alle bransjer med tøff konkurranse. Apple har hatt noen gode år nå men vi ser at de andre har tatt dem igjen og gått forbi på en del områder....men alt dette er jo til gode for oss forbrukere som får bedre og bedre produkter.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg mener virkelig at Iphone 5 er overlegen på samtlige punkter over dens konkurrenter, og ønsker en seriøs debatt om dette uten at denne tråden blir stengt.

 

Hva er det du egentlig ønsker å oppnå med denne tråden? Ønsker du seriøs debatt så bør du kunne argumentere for og i mot iPhone. Ikke lire av deg masse tull om at iPhone er best, dermed basta.

 

iPhone har ikke kommet med noe nytt siden iPhone 4. Den er like kjedelig og like stygg som før.

 

 

Edit: Denne drop-testen har dessuten alt for mange variabler som kan gi forskjellig utfall på telefonene. Begge telefonene kan ende opp med knust skjerm dersom telefonen lander feil.

Alle telefoner tåler en støyt.

Endret av Bjohansen
  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

iOs ser ut og er like kjedelig som noe du finner på en leketelefon fra FisherPrice. .

 

Og 650 tusen vs 700 tusen apps.. da tror jeg du må være litt mer spesefikk med hvilken apper som ikke finnes på Android plattformen i enten lik eller tilsvarende utgave...

 

Og til opplysning så åpnet Google for at Indiske utviklere kan fra i dag selge sine apps på Android plattformen, så la oss ta denne sammenligingen av antall apps om et par mnd. Om det er så viktig med hvor mange apps en Platform har..

Endret av DroidOle
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ang. mobilherpingen i videoen til trådstarter så har vel gjennomgangstonen her inne vært tidligere at dersom mobilen som overlever drop-testen tilhører ditt favorittmerke så viser videoen sannheten. Er det derimot favorittmerket ditt som knuses så er ikke en eller flere videoer godt nok statistisk grunnlag til å trekke noen konklusjon :)

Endret av Dromle
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Tror iphone 5 kommer til å bli ein best selger. Dette er trolig ein fantastisk telefon, der ting bare funker. Men for min del vil eg heller ha ein s3, grunnet MYE mer frihet, lavere pris og lettere og billige å oppgradere minne. Grunnen til at iphone 5 kommer til å bli ein bestselger er fordi meste parten ikke er veldig avanserte mobilbrukere, som egentlig bare vil ha litt musikk, eit par spill og smart funksjoner som internett og mail. ;)

Lenke til kommentar

Jeg tror det. Per dags dato har den best GPU / CPU (bevist i flere serriøse tester, men det vises det jo til allerede i første post). Ellers har den et pent design (subjektivt) og best skjerm (http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_2.htm#Table). I tillegg har den kamera helt i toppsiktet, har svært lav vekt og god byggekvalitet (i vertfall om vi skal tro Engadget og andre store publikasjoner).

 

Ellers har den ikke mye av problemet til android (

 

http://www.musiquetactile.fr/android-is-far-behind-ios/

https://plus.google.com/100838276097451809262/posts/VDkV9XaJRGS

http://www.technobuffalo.com/companies/google/android/why-android-viruses-are-growing-and-how-to-stop-them/

 

)

 

osv osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Herregud, snakk om fanboytråd. Dette blir krig gutta!!

 

Ellers har den et pent design (subjektivt) og best skjerm (http://www.displayma...Out_2.htm#Table).
Mindre, men best? De som gir faen i størrelse, joda. Men for veldig mange andre er det en umulighet at skjermen er bedre.

Selv har jeg en Huawei u8860 som har gitt meg ufattelig mye verdi for pengene, men er det en ting som ikke er så digg så er det skjermformatet(16:9). Skjermen på den nye hadde nok blitt endel bedre i bruk om den var litt bredere.

Endret av M@R7!N
Lenke til kommentar

Jeg tror det. Per dags dato har den best GPU / CPU (bevist i flere serriøse tester, men det vises det jo til allerede i første post).

Tja, det skulle vel bare mangle, for det er jo et år til neste versjon kommer ;)

 

og best skjerm

Så så... du skal nå ikke tro på alt apple serverer deg av propaganda ;)

 

http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-5-display-compared-to-nokia-lumia-920-has-its-most-advanced-title-taken-away/

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg tror det. Per dags dato har den best GPU / CPU (bevist i flere serriøse tester, men det vises det jo til allerede i første post). Ellers har den et pent design (subjektivt) og best skjerm (http://www.displayma...Out_2.htm#Table). I tillegg har den kamera helt i toppsiktet, har svært lav vekt og god byggekvalitet (i vertfall om vi skal tro Engadget og andre store publikasjoner).

 

Ellers har den ikke mye av problemet til android (

 

http://www.musiqueta...far-behind-ios/

https://plus.google....sts/VDkV9XaJRGS

http://www.technobuf...w-to-stop-them/

 

)

 

osv osv.

 

 

Ehhh.. alle linkene dine peker jo på ting som er blitt fikset..

 

Latancy :

http://www.youtube.com/watch?v=1WQcl4RDl5I

 

 

Lag:

http://www.youtube.com/watch?v=FCVMvvXHqxU

 

 

"As part of its unveiling of Android 4.1 Jelly Bean, Google has unveiled Project Butter, a major effort to squash Android's frequent problems with device lag, as well as Systrace to help diagnose performance. Project Butter lets the CPU and graphics run in parallel, rather than crash into each other, and has a big impact on both real and perceived speed: the entire interface runs at 60 frames per second on sufficiently fast hardware. Graphics are now triple-buffered to keep scrolling and transitions humming along, and the processor will swing into full gear the moment you touch the screen to keep input lag to a minimum. Systrace, in the meantime, will help developers stamp out what performance hiccups remain. The tracing tool will be a part of the Jelly Bean SDK, so every coder can get an app running in tip-top shape."

Endret av DroidOle
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...