Gå til innhold

Printe fra iPad - hjelp


jvdp

Anbefalte innlegg

Hei

 

Driver med noe skolegreier, og pcn slukna tidligere i dag. Har behov for å få printet ut to mailer fra iPaden, trådløst.

 

Hvordan gjør jeg det?

 

Printeren er trådløs og koblet til wifi-nettet her hjemme. Det er iPaden også naturligvis. Det er iPad 3 og printeren er en relativt ny type HP-printer (Photosmart 3310). Jeg har ikke noe problem med å printe ut trådløst fra mobilen, det har gjort det mange ganger. Jeg bruker Gmail.

 

Bør jeg laste ned en ekstra app for å gjøre dett? (bruker HP-print eller noe sånt som app på mobilen). Eller er det noe jeg overser i Gmailen? Finner liksom ikke noe "print ut" her eller der.

 

Takker for hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fant nå ut av printeren ikke har airplay, men fant en lignende app til den jeg har på mobilen. HP ePrint heter den, holder på å bruke den nå. Uansett lite brukervennlig at man MÅ ha en sånn airplay-printer...

 

Vel, appen fungerte iallefall smertefritt - printeren dukket opp i appen med en gang, og jeg fikk tilgang til mailen min via selve appen. Så da var det bare å skrive ut med en gang! :) kan anbefale den til alle med hp-printere. Takk for hjelpen anyways til du som hjalp meg :)

 

Edit: dere*

Endret av jvdp
Lenke til kommentar

Bare for å informere - jeg fikk nå printet ut det jeg skulle ha! Og for ordens skyld, kun ved å bruke iPaden og printeren - takk og lov for den appen jeg fant! Tenker likevel på alle de stakkarsene som er i samme situasjon som meg, men som hverken har airplay eller feks en smart app å bruke. Man er jo ganske stuck i en kjedelig situasjon om det skulle være noe viktig..

Endret av jvdp
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...