Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva liker menn best i senga?


kristinku

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Hvorfor skal sex være så annerledes enn alt annet dere gjør sammen? Dere diskuterer nok hvilken film dere vil se, hvor dere skal dra på ferie og hva dere skal ha til middag, så hvorfor ikke snakke litt om hva dere vil gjøre i senga? (Og eventuelt andre steder.) Funker det er det bra, men funker det ikke er det viktig å kunne le av det og ikke ta seg nær av det. Det verste dere kan gjøre er å unngå å prate om det og bare gjøre samme ting om og om igjen fordi det "er bra nok". Husk også at alt som foregår på soverommet er mellom dere. Hva så om dere gjør noe andre kanskje synes er litt kinky? Det er ikke deres sak.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det mest fantastiske en kvinne kan gjøre i senga er at hun kan stresse ned og nyte det.

Deretter kommer egentlig alt annet godt helt naturlig av seg selv. Jeg kan ikke se hvordan noe kan være mer fundamentalt viktig enn dette. :)

 

Det krever en viss mengde selvfølelse, og at du kan stole på partneren, men bortsett fra det så trengs ikke mer for fantastisk sex. Er dama rolig og tygg så kommer som regel mannen etter. Og sliter mannen fortsatt, ja så er det ingenting en pils eller to ikke fikser. ;)

 

Ikke noe mer opphissende enn en dame som oppriktig nyter det, og skriker etter mer (enten verbalt eller bare via holdning). :dribble:

Endret av Andrull
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

personlig liker jeg å være dominant mann :) på samme tid ha total respekt for damen. Alt skjer med basis i trygghet og nytelse for begge

 

personlig liker jeg å være dominant mann :) på samme tid ha total respekt for damen. Alt skjer med basis i trygghet og nytelse for begge

Endret av s1gnal
Lenke til kommentar

Vi menn er vel glade bare vi får pule, for å si det rett frem... :)

 

Og det er nok veldig individuelt hva hver enkelt liker, så kommunikasjon kan vel ikke stresses nok her, som flere har vært inne på... Det og ærlighet er vel de to viktigste ingrediensene i et godt sex forhold, samt at man ikke tror man er sammen med, eller er (som mann) , noen stor dong johan som aldri gjør en feil... Vær klar for å le litt av deg selv, for det er en god egenskap om man skal turne litt ekstra i sengen for begge parter.. he he.

 

En ting jeg selv liker VELDIG godt er når min kone tydelig viser at hun har det deilig. Gjerne stønne og puste og pese, det gir skikkelige tilbake meldinger om at hun har det toppers.

 

Ikke være redd for å prøve nye ting... Jeg har foreksempel aldri fått en finger i baken noengang, har heller aldri hatt ønske om det, men da min kone plutselig gjorde det en gang vi lå i 69 posisjon så kom jeg så det gnistret så og si i samme sekund og det var faktisk LANGT fra så ekkelt og homofobisk som jeg hadde innbilt meg... :blush: (Jeg hadde gjort det samme på min kone noen dager i forveien og det var noe hun også likte..) Så her er det bare fantasien som setter grenser...

 

Men igjen, kommuniser og være ærlige!!!

 

 

Anonym poster: e2051404729061de321b5b6d9934bc17

Lenke til kommentar

Jeg ELSKER, og da mener jeg virkelig ELSKER når en jente stiller krav. Hvis jeg har med meg en jente hjem fra byen og hun bare kler av seg og er "klar" liksom så hender det at jeg ikke gjennomfører. Det er så utrolig kjedelig. Derimot så har det skjedd at hun har kastet meg i sengen, og tatt full kontroll (det er drømmen, men sjeldent det skjer). Det som er litt mer vanlig er faktisk at jenter spør (forsiktig av en eller annen grunn, sikkert noen slemme gutter der ute som har nektet henne morro og heller bare tømt og rømt) om jeg kan gjøre ting, noe jeg ELSKER. Det viser at de er komfortable med seg selv, situasjonen de er i og at det ikke er noe "manipulerende" jeg har gjort for å få dem dit.

 

TL;DR: Vis at du VIL ha sex med han, ikke at du godtar det. UTROLIG sexy.

 

Vi menn er vel glade bare vi får pule, for å si det rett frem... :)

 

Jeg er tildels enig i dette, men for de som har hatt mye sex (da muligens med mange forskjellige) er ikke det å pule så fantastisk lenger. Selv liker jeg det best, som forklart over, når noe "uvanlig" skjer eller når det er med en jeg faktisk liker på et litt dypere nivå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...