Gå til innhold

Bruke skiferhelle som bake/pizzasten


raid2

Anbefalte innlegg

Hvordan er det å bruke 30 år gammel bruddhelle som bakesten? Type Oppdalskifer, 5-ish cm tykk. Tenker i forhold til innhold av uran, radon, svovel og andre ting som ikke er helt heldig å ha i pizzaen. Samt hvor godt den tåler temperatursvingninger osv.

 

Ser liksom ikke poenget med å kjøpe en sånn keramisk "stein" til et par hundre kroner av ukjent kvalitet når jeg har tilgang på et tonn stein gratis.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...