raid2 Skrevet 17. september 2012 Del Skrevet 17. september 2012 Hvordan er det å bruke 30 år gammel bruddhelle som bakesten? Type Oppdalskifer, 5-ish cm tykk. Tenker i forhold til innhold av uran, radon, svovel og andre ting som ikke er helt heldig å ha i pizzaen. Samt hvor godt den tåler temperatursvingninger osv. Ser liksom ikke poenget med å kjøpe en sånn keramisk "stein" til et par hundre kroner av ukjent kvalitet når jeg har tilgang på et tonn stein gratis. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 19. september 2012 Del Skrevet 19. september 2012 (endret) Du kan prøve, men skifer har en tendens til å sprekke i varmen. Men du har rett, de keramiske er bare tull. Kjøp en passe stor klebersteinplate i en "steinbutikk", det er mye bedre og ikke noe dyrere. Endret 19. september 2012 av the_last_nick_left Lenke til kommentar
raid2 Skrevet 19. september 2012 Forfatter Del Skrevet 19. september 2012 Kleberstein var ikke et dumt forslag. Får ta turen innom Sigvartsen Steinindustri en dag, kanskje jeg er heldig og kan få noe kapp. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 23. oktober 2012 Del Skrevet 23. oktober 2012 Hva ble det til? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå