Gå til innhold

Tatovering på ryggen, tiden etterpå


Andmy

Anbefalte innlegg

Halla!

 

Jeg skal nå straks ta min andre tatovering, som kommer til å dekke store deler av ryggen. jeg lurer på om noen andre her har erfaringer med dette, og da tenker jeg på dette med tiden etter du har tatt den. ligger du ikke og drar den mot madrassen og ødelegger den i søvne? og hvordan er det å gå med klær, blir det ikke samme da? at du faktisk drar skorpen rundt på ryggen med t-skjorta..?

 

jeg tenker at jeg kommer til å gå med ganske baggy t-skjorter og eventuelt baggy gensere de 3-4 ukene etter den er tatt, men vil dette fortsatt skade den?

 

og nei, jeg er ikke ute etter at folk skal diskutere om jeg skal ta den eller ikke, eller noe sånt. alt jeg vil vite er som nevnt ovenfor.

 

takk på svar på forhånd, folkens! <3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, ut i fra erfaring så må du prøve å sovne med ryggen mot taket, og hvis innstinktet ditt er samarbeidsvillig så vil du ligge sånn hele natten. Jeg har alltid våknet i samme posisjon som når jeg sovnet og fått vite at jeg ikke vrir på meg i søvne når jeg nylig har tatovert meg.

 

Når det kommer til klær så er det, som du nevner, baggy klær som er det optimale. Man skal gnisse minst mulig borti tatoveringen, unngå bomull da det setter seg fast i tatoveringen den første uke ca og hold den fuktig så å si hele tiden den første uka.

 

NB: nå vet ikke jeg hvor stor tatoveringen din blir, så smøring og lengde på grotid kan bli lenger enn jeg skrev over. Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...