Gå til innhold

Hvilken tegneserie tenker jeg på? (90-tallet)


Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke om det finnes en tråd for dette (jeg tror det gjør det, men fant den ikke) så jeg spør her.

 

Jeg husker fra min barndom 2 episoder av en tegneserie som gikk på V. Jeg husker ikke om det er samme seriene og det er mulig at det hadde noe med Donald Duck å gjøre, men det er langt fra sikkert.

 

Serie 1: Denne episoden handlet om et folk som så ut steretypiske tyskere/østerrikere og som spiste ost. De var alle sammen store og sterke, kvinnene også. Osten blir infisert av noe (muligens et insekt) som gir den et polkadotlignende utseende. Personene som spiser osten blir syk, noe skjer, noen finner en kur og det er det.

 

Serie 2: Det er godt mulig at dette er samme serie, jeg kan ikke si sikkert. Alt jeg husker er at den inneholder en gigantisk gullfisk og et middelalderslott. Husker jeg ikke feil så ender episoden med at dalen hvor slottet ligger i blir oversvømt og den gigantiske gullfisken lever der. Jeg er også ganske sikker på at dette var Donald da jeg synes å huske at Donald sitter i en liten bår og fisker på slutten av episoden.

 

Jeg kom plutselig til å tenke på dette da jeg hadde en ganske fyllesyk morgen som jeg tilbrakte med å se på et par episder av gamle Donald-tegneserier som jeg husket fra da jeg var liten. Jeg gjør hva som helst for å få vite om noen husker disse to episeodene. Hva...som... helst.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...