Gå til innhold

Har lyst på blackberry.


Schjellin

Anbefalte innlegg

Det kom også ut en oppdatering til BB10 idag som visstnok skal bedre batteritiden. Dessuten er ikke batteritiden verre enn andre smarttelefoner - de holder en dag ved masse bruk, og halvannen ved moderat. Sånn er det bare. BlackBerry har iallefall vært smarte nok til at du selv kan bytte batteri når det trengs :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-169651

Jeg er veldig spent på det nye OS'et og Z10 telefonen. Har aldri klart å finne meg til rette med Android, så det har som regel blitt en iPhone. Men Hvis RIM har klart å lage en knalltelefon i z10 er jeg meget interessert i å prøve det ut.

Lenke til kommentar

Jeg har forhørt meg med Trigcom angående BIS:

 

Med de nye modellene Z10 og Q10 vil man ikke trenge BIS for å lese mail, internett, mms, app.world, m.m. Vi vet enda ikke hvordan RIM skal løse det med de som ønsker å bruke BB-messenger, men det er mulig det blir et eget abonnement for dette. De som har de gamle telefonene må fremdeles bruke BIS for å kunne få mail, internett, mms osv osv.

 

Komprimeringen av data, som BlackBerry har vært kjent for, vil gå bort når man kutter ut BIS-tjenesten.

 

Håper dette oppklarte en del :)

Lenke til kommentar

Jeg har forhørt meg med Trigcom angående BIS:

 

Med de nye modellene Z10 og Q10 vil man ikke trenge BIS for å lese mail, internett, mms, app.world, m.m. Vi vet enda ikke hvordan RIM skal løse det med de som ønsker å bruke BB-messenger, men det er mulig det blir et eget abonnement for dette. De som har de gamle telefonene må fremdeles bruke BIS for å kunne få mail, internett, mms osv osv.

 

Komprimeringen av data, som BlackBerry har vært kjent for, vil gå bort når man kutter ut BIS-tjenesten.

 

Håper dette oppklarte en del :)

 

Jeg har aldri hatt så lave utenlandsregninger noen gang som jeg hadde med Blackberry, 2 uker i Usa ga meg en regning på 300,- kroner ca, året etter ga samme ukene meg nesten 1500 med Android :)

Lenke til kommentar

BB10 har potensiale til å virkelig bli et fantastisk mobilt OS så lenge de greier å holde på de større utviklerne. Da er det nemlig lite problematisk å skifte system for de fleste hvis plattformen faktisk innehar programmene som mobilbrukere er vant til å benytte i hverdagen.

 

Likevel, BlackBerry har allerede helgardert seg på en måte. Det er en geni-strek at BB10 (QNX) har god støtte for Dalvik VM til å kjøre Android-programmer fra Gingerbread-versjonen av Googles mobile OS. Snart blir støtten utvidet til å gjelde også Jelly Bean-programmer. Da vil jeg si at utvalget til plattformen faktisk er mer enn godkjent.

Endret av quigonjr
Lenke til kommentar

Har vært dedikert IOS bruker i flere år, men begynner å bli lei..bruker Android i arbeid og er ikke imponert. Har nå hatt BB Z10 i et par uker. Et nyskapende og logisk os. Herlig brukervennlig! HUB er noe av det beste! Batteritid på det jevne. Den store mangelen foreløpig er apps. Mangler noen av de store og beste. Svært fornøyd med resten. Brukes m NetCom abm. og alt fungerer fortreffelig. Har satt den opp med .me epost og iCal, dette fungerer også sømløst. Muligheter for å legge inn Android apps, men min erfaring er at dette fungerer dårlig

Endret av geir-p
Lenke til kommentar

Jeg har nå brukt min BlackBerry Z10 i ca 3 uker. Før dette brukte jeg en BlackBerry Bold 9790 og en Samsung Galaxy S2 i kombinasjon og før det kun en Galaxy S2 og før det BlackBerry Torch 9800 og før det BlackBerry Curve 9300.

 

Jeg elsker Android men det jeg fant ut etter en tid med Galaxy S2 som jobbtelefon var at jeg ikke lenger var like effektiv som jeg var før med BlackBerry. Hvordan går dette an? Det er jo e-post og kalender på Android og for mange er det nok at man får syncet e-mail og kalender pluss kontakter. Der jeg tidligere svarte mailer i en fei med min BlackBerry når jeg var på reise, med kofferten i ene hånda og BlackBerryen i den andre og var forholdsvis a jour når jeg kom fra reise opplevde jeg det som ''mas'' når jeg fikk nye meldinger eller e-poster på S2en. Å svare mail var for meg veldig klønete og lite effektivt og jeg tok meg selv i å heller streame spotify på flyplasser enn å svare mail og holde meg oppdatert på hva som skjedde på kontoret.

 

Jeg var derfor en smule skeptisk til hvordan jeg ville oppleve BlackBerry 10 og Z10 som kun har touch. Ville jeg finne denne like lite effektiv som min android? Heldigvis ikke.

 

Uten at jeg kan forklare hvorfor opplever jeg at Blackberry 10 er ett skikkelig arbeidsverktøy, jeg elsker å svare meldinger og mail, skriver lange svar og føler endleig jeg har det arbeidsverktøyet jeg har savnet. På toppen av dette opplever jeg at utvalget Apper er mer enn godt nok. Spotify er ikke på plass ennå men kommer, jeg bruker Deezer i påvente og dette funker grisebra. All musikken jeg trenger. Av spill er det ett bra nok utvalg av både Android apper som er transformert til BB10 og native BB10 apper.

 

Batteriet er ikke like godt som på de gamle os5, os6 og os7 BlackBerryene men så har man også en stor og god skjerm med ekte touch.

 

Kameraet er ikke spesiellt bra. Timeshift er kult men funker naturligvis ikke med blitz. Ser man kan laste ned noen camera apps som påstår å øke kvaliteten på bildene men dette er ikke så viktig for meg.

 

Først og fremst business, så gamez og appz.

 

Internett browseren er perverst bra. VG TV funker osm juling.

 

Twitter appen er ok, LinkedIN appen er ok men ikke like god som på Android men dette kommer seg nok. Man kan blant annet ikke trykke på bilde av kontaktene sine og blåse dette opp på fullskjerm og dett er irriterende men tilbake til utgangspunktet, business 1, spill og apps 2.

 

Jeg har fortsatt min S2, ett par Galaxy nettbrett. Har ikke brukt noen av disse etter jeg fikk min Z10 og Playbook Tab fra Blackberry. Ryktene siker at BB10 skal komme til Playbooken en vakker dag og det gleder jeg meg til. QNX gjør Playbooken sinnsykt stabil men jeg må innrømme at jeg ikke bruker denne så mye som jeg vil gjøre om BB10 kommer på den.

 

Multitasken er helt rå. Elsker å kunne legge apps i bakgrunnen, sjekke internet,, twitter, klokke, skifte sang etc. Dette overgår alt jeg har vært borti tidligere. Man kan si at Android også har multitask men jeg opplever at BB10 har en mye mer intuitiv og effekti v form for multitask.

 

Savner Balance, har pushet jobben på å sette opp en BlackBerry Enterprise Server 10. Hub og peek ruler.

 

Ingen fasitsvar i verden men for meg er BlackBerry eneste fullverdige arbeidsverktøy men respekterer andre valg og meninger. Z10 er fantastisk.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Og det er jo enkelt. Bare dobbelklikke på bokstavene I,O og P :)

Har lest meg litt opp på siste versjon av BB10,og må si jeg er fristet til å prøve.

Nå er det jo over ett år siden denne tråden var aktiv,så jeg lurer på om det er noen brukere her som kan gi litt råd og vink? Er det verd å kjøpe en Blackberry Q10? :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...