Gå til innhold

Utrolig kul crt skjerm


chil

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er litt enig i det du sier, men en sånn skjerm går for langt over ti lapper glatt ny, så gærn pris er det ikke. Men jeg får vel en følelse av at poster og selger er kanksje en og samme person, i beste fall en person med to personligheter...men uansett så er det en av de desidert feteste trinitron skjermene på markedet, og det er defacto skjermen innenfor grafikk markedet, med muligheter for blueeye kalibrering og skjermkappe. Ikke at kappen er alt, men blueeye teknologien er rimelig uber.

 

Skjermen:

http://www.lacie.com/se/products/product.htm?id=10037

 

Blueeye:

http://www.lacie.com/se/products/product.htm?id=10036

 

Review:

http://www.vnunet.com/Products/Hardware/1115706

 

 

Håper du får solgt...ehm...kjøpt den mener jeg, eller whatever :D

 

PS: Jeg er litt urolig for at det er generasjon II og ikke IV, men det er jo det som blir det avgjørende for en som kjøper den til 3500kr. + mva. De som kjøper denne har nok bruk for den til f.eks. grafisk arbeid og har lyst til å skaffe seg en skjerm med mulighet for blueeye teknologi - rimelig.

Lenke til kommentar

Jeg ville heller aldri fått bruk for en sånn skjerm som den, men seff er det litt kåthetsfaktor å ha noe sånt stående - uansett, jeg er ikke avhengig av knirkefri fargegjengivelse til print o.l. Selv er jeg opptatt av farger til web og da er det like greit å sitte med flere typer rimelige enn èn dyr....øyemål sier jeg bare :)

 

Hvis du som la inn posten er interesert i en veldig bra, men brukt skjerm ville jeg heller snust på hva sony orginale trinitron skjermer går for på bruktmarkedet, de kan du nok snappe opp for en lapp mindre, og levere like gode daglige arbeidsresultater - det kommer ned til hva du skal bruke den til.

 

Men 3500kr. for at den er sort er litt drøyt, men spyr du gryn ut av øret er jo det en snadder skjerm å leke med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...