Gå til innhold

Hva leter du etter på internett?


LoS

Anbefalte innlegg

Jeg og en kamerat driver å lager en del programmer, script, filmer, musikk osv.

Det ser ut til at vi har gått tomme for idèer om hva vi kan lage, håper på at noen kan fortelle hva de ser mest etter på internett.

Dette gjelder ikke p2p o.l men ting som f.eks ad-aware og slike ting.

Freeware/shareware med andre ord :)

 

Derfor lurer jeg på et par ting.

1. Hva ville du ha mest nytte av når det gjelder ting på internett?

2. Hva slags film sjanger ville du lastet ned fra en "amatør" side?

 

Håper på forslag til hva vi kan lage, har et par prosjekter på gang men de er så små og nesten unyttige :p

Kunne du bare gi noen forslag, og en begrunnelse, så hadde det vært fint :-)

 

Vær så snill å ikke diskuter smaken til andre som svarer og hjelp meg heller litt :wink:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1. Hva ville du ha mest nytte av når det gjelder ting på internett?

2. Hva slags film sjanger ville du lastet ned fra en "amatør" side?

1. Flere tutorials. Være seg php, css og Photoshop.

2. Musikkvideoer.

Mener du da musikk videoer som er laga på amatør vis?

Ikke av kjente artister og slikt?

Lenke til kommentar
Mener du da musikk videoer som er laga på amatør vis?

Ikke av kjente artister og slikt?

Nei, selvsagt. Kjente artister kjører som oftest på navnet.

 

Det er ikke musikk før du hører på det pga musikken og ikke reklamen.

 

Så ikke noe pop-faenskap. Hvis du hadde skaffet musikkvideoer du kunne vist gratis hadde det vært fett. Jeg har et par meget bra som er free for the people.

Lenke til kommentar
Stort sett tutorials, 3D design, musikk, film, spill og nyheter.

Kan du utdype svaret ditt litt kanskje?

Slik som, hva slags tutorials, hva slags musikk, hva slags spill osv så hadde det vært fint :)

Det er det som stopper hos meg, hva vil folk intresere seg for? hva liker folk? Ingen har lik smak så jeg spør her for å finne noe som flere har lyst på i felleskap :D

Lenke til kommentar

Ok here goes:

 

Tutorials: Da leter jeg etter Photoshop, Pagemaker, Z-modeler, 3D Studio Max og lignende for 3D modelering og trykksak behandling. Jeg brukte mye tid på å lete etter webdesign tutorials før, og tror det er mange som gjør det fremdeles. Angående Pagemaker, var det i forbindelse med jobben, samme med Photoshop, men sistnevnte bruker jeg også privat. 3D er/blir mest sannsynlig utelukkende hobby, og en forberedelse til å lage landskap til bl.a. spill som Operation Flashpoint 2 og Cars (gratis bilsim med enormt potensiale).

 

Inkluder gjerne 3D design i det ovennevnte, jeg pleier å stikke innom steder som 3D Café og Storedyret (glimrende Norsk 3D forum). Jeg er interessert i 3D generelt i økende grad, både i forbindelse med å kunne skape kunstige verdener og spill, og kombinasjon av disse. Jeg tror antallet 3D interesserte databrukere i dag ennå bare er i et fåtall av hva vi vil se om bare noen år, nettopp fordi mulighetene øker så raskt, og selv gode verktøy blir enklere å sette seg inn i. P2P bidrar nok en del til dette.

 

Hva slags musikk? Hmm, vel. Ambient, elektronisk musikk, men også mer tradisjonelt. En liten drøm er å kunne lage movietrack - lignende musikk, stemning. Jeg suger på å mixe og slikt (tenker ikke "DJ" nå), og da er det veldig greit å ha steder som f.eks. Harmony Central et museklikk unna! Der kan jeg spørre om nær sagt hva som helst, og få svar som regel ganske raskt.

 

Angående filmer, er internett fantastisk. Når jeg skal kjøpe en ny film, stikker jeg f.eks. bare til IMDB (Internet Movie Database) og leser hva mannen i gata synes om filmen. Om det er mange slike omtaler av vanlige filminteresserte folk, og de fleste er negative, velger jeg som regel å styre unna. Sett at jeg blir tipset om en film, hvis tittel skal få lov til å være "film-x". Jeg gjør et søk på den på IMDB og ser at 14 brukere har lagt inn kommentarer på den filmen. 10 av dem er generelt positive, og jeg noterer meg at det de ikke liker, vil neppe påvirke mitt valg i nevneverdig grad, så jeg vil ha den. Da går jeg til en av mine favoritt webshops på nettet, enten Play.com i England, som har lave priser, frakt innbakt, og topp kundeservice, eller DVD Boxoffice i Canada, som gjerne har enda billigere filmer. Jeg har en gryende interesse for Japanske anime filmer, og DVD Boxoffice har tonnevis av dem (du skulle sett listen jeg har satt opp over filmer og samlebokser jeg skal kjøpe derfra.. skulle bare ønske jeg hadde bedre lønn).

 

Når jeg finner filmen, klikker jeg "Buy" knappen, logger inn og vips, bestillingen er sendt, og filmen ligger i postkassen min som regel maks en uke senere (verdt å vente på, når den gjerne koster under halvparten av hva de gjør i Norge, og jeg foretrekker å se film uten tekst uansett).

 

Spill: Online spill, som f.eks. MMORPG's, har tatt mye av min fritid. De som ikke har prøvd å spille et MMORPG, vet ikke hvor fengslende det kan være. Man møter nye spillere hele tiden, får venner, begir seg ut på eventyr o.s.v. - man slipper for mange NPC's med dårlig AI som bare sier det samme igjen og igjen. Jeg kom nylig over et prosjekt kalt "Second Life", som er alt annet enn et vanlig MMORPG. Det er bygd og blir hele tiden påbygd, av spillerne (innbyggerene, om du vil). Veldig spennende ide, som jeg tror vil være med på å forme fremtidens MMORPG's.

 

Utover MMORPG's, liker jeg adventure og litt action. Spiller for tiden GTA Vice City (jeg elsker å utforske steder i spill), Fallout (1) og selvføglelig Warcraft III :wink:

 

Nyheter - da ser jeg mest på tech nyheter, som nye mobiler, datamaskiner og slikt, men også generelle nyheter, skumlese hva som skjer i verden akkurat nå, for å si det slik. Internett har gjort det mulig å levere blodferske nyheter når som helst på døgnet, til hele verden, på et øyeblikk.

 

Angående hva folk er interessert i, ser tankegangen om at den verden vi lever i, ikke egentlig eksisterer som vi tror, ut til å være veldig populær. Litt for mye Matrix og litt for lite frisk luft kanskje, hvem vet, men cyberpunk og sci-fi litteratur, spill og filmer har vel egentlig alltid vært populært. "To baldly go where no man has gone before" ..

 

Håper det hjelper litt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...