Gå til innhold

Frp vinner skolevalgene,


Anbefalte innlegg

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=74718

 

Jeg bryr meg egentlig lite om politkk, men det er et ganske kjent faktum at frp er et parti som har verdier pekende mer mot de eldre. Det typiske trekk når en ser på politikk og folk, er at de som oftest går fra sosialistiske idealer til den kapitalistiske front i sammsvar med alder.

 

Så hvorfor vinnner frp fram på et skolevalg? Jeg for min del syns at de sosialistike tanker frister mer, enn "Survival of the fatest" tankegangen til et "går etter vinden" parti.

 

Jeg er ikke ute etter noe politisk debatt, men jeg kan egentlig ikke fatte å begripe hvorfor frp skulle vinne fram på et skolevalg. Er det kanskje martin sitt lille gorilla stunt som vinner stemmer? Eller at frp partiets fester byr på 15åringer med et fake,id og 2l øl for mye i hode?

 

hakeløst er det i alle fall,,,

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skolevalg har alltid gitt god uttelling til de "ekstreme" partiene i det norske politiske landskapet. Det være RV og FrP, og til dels SV.
Ekstreme? SV? Vel..

 

Men det er jo vel kjent at FrP sin politikk er å snakke folk rundt fingeren sin. Det er FrP sinnsykt flink til, og jeg vil si at Carl I Hagen må være den politikeren som best kan snakke for seg.

 

Det er bare slik at hvis man tenker seg om et par ganger, så er det som oftest litt tynt det de står for. Og hadde de kommet til makten, så gjør de ikke så mye ut av løftene sine.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke akkurat tilhenger av FRP, men de kan vel kanskje snart få prøve seg de også, kan vel ikke akkurat bli verre enn det som er nå.

Politikere i norge er noen overbetalte duster, som har "drekt og hora" seg gjennom en eller annen sosionom utdannelse og tror at så fort de kommer inn i politikken så er de kvalifiserte til å fortelle vanlige mennesker hvordan de skal leve livet sitt.

Disse såkalte bedreviterne skal styre dette landet og så har flesteparten av dem ikke en gang vært ute i ordentlig arbeid. Hvor mange av de som er på stortinget har vært i vanlige normale jobber, Det kan ikke være mange.

Sorry for ett heller kvast innlegg mot politikere, men jeg har mistet fullstendig trua på politikere, det eneste de kan er å love veldig mye når det er valgkamp og ellers sitter jeg med ett intrykk at det er om å gjøre å lage det best mulig til for selv og ikke for folket.

En annen ting er at de skal alltid å legge skylda på noen andre partier, Ansvarsfraskrivelse kaller jeg det. :grumpy:

Lenke til kommentar

Det skumle er jo at FrP vinner på yrkesskoler. Fremtidige medlemmer av arbeiderklasse, den gruppen i samfunnet som vil tape mest på frP sin politikk. FrP er for individuell lønnsforhandlinger, FrP er imot fagforeninger osv osv. Ingen arbeider burde stemme FrP om han/hun ønsker sitt eget beste.

Lenke til kommentar
Det skumle er jo at FrP vinner på yrkesskoler. Fremtidige medlemmer av arbeiderklasse, den gruppen i samfunnet som vil tape mest på frP sin politikk. FrP er for individuell lønnsforhandlinger, FrP er imot fagforeninger osv osv. Ingen arbeider burde stemme FrP om han/hun ønsker sitt eget beste.
Det er helt korrekt. Jeg stemmer RV. Ser ikke på meg selv som noen kapitalist, akkurat. :-)

 

Hvis du befinner deg en dag i Bergen, så får du se en politiker i klasse. Herman Friele. Med alle de pengene han har brukt på valgkampen sin kunne man sikkert mettet 17 familier i Rwanda i et helt år, bygget en ny skole og fått transportert noe av de varene som blir brent hvert år til u-land.

 

Det som er skummelt i Bergen det er at alle som kommer fra "overklasser" stemmer Høyre (dette er ikke noen overaskelse), men at det så mange "vanlige" folk som stemmer på de forundrer meg litt.

 

Herman Friele som er mange-millionær har ikke akkurat tenkt å bidra til å gjøre de "svake" og fattige i samfunnet rikere og de rike mindre rike.

 

At ingen ser dette... Og så ser jeg så utrolig mange unge som går rundt med Høyre-kit, som pins på brystkassen, nøkkel-halsbånd (?) og klistremerker. Vi går en skummel fremtid i vente.

 

I mellomtiden stemmer jeg rødt.

Lenke til kommentar

For det første er frp er parti som går etter vinden, og sier det folk vil høre. De fremste annsiktene i partiet prater veldig enkelt å forståelig for alle, mens div andre partier som kanskje ap og sp har en tildels knotede og vanskelige formuleringener. Dette gjør nok utslaget på at bygg mester bob som skifter truse en gang i uka stemmer frp.

 

For min savner jeg det politiske parti. Det er sett på som et spark til politikken å ikke bruke sin stemmerett, men nor det politiske parti var med, så var det faktisk et ballespark å stemme på de.

 

Ungdom skal være på den sosialistike siden, det er der vi har hørt hjemme i all tid.

 

Unz, dette er jo et komunevalg, hvorfor kommer da partiets største fjes i vinden? Dette slaget tilhører politikerne i komunen unz.

Lenke til kommentar

På vår skole vant FrP med 42,7%. SV kom på andreplass akkurat før AP.

Stemte FrP selv, og mener det de står for er(når alt kommer til alt) bedre enn de gamle løsningene. Hvis dere setter dere litt inn i politikken vil dere merke at FrP ikke er så ille som man skal ha det til.

Lenke til kommentar

Jeg stemmer rødt i år. Var å så på en skoledebatt; og den eneste som kunne snakke for seg var RV's representant. Høyres representant var nesten like flink til å snakke for seg, men hadde ikke like gode argumenter, rett og slett fordi RV's generelle intensjoner var overlegne.

Dere vil aldri merke noen forskjeller her i landet hvis vi fortsetter med samme styreform; de vil fortsette å gi litt mer til ett samfunnsområde, og ta litt fra alle de andre, konstant. Vi utvikler oss ikke!

 

Stem riktig, stem rødt, stem RV!

Lenke til kommentar
På vår skole vant FrP med 42,7%. SV kom på andreplass akkurat før AP.

Stemte FrP selv, og mener det de står for er(når alt kommer til alt) bedre enn de gamle løsningene. Hvis dere setter dere litt inn i politikken vil dere merke at FrP ikke er så ille som man skal ha det til.

 

"når alt kommer til alt" betyr at hver og en blir overlatt til seg selv. De legger mere eller mindre opp til at alle skal være direktører eller bedriftsledere eller på andre måter skal ha en velstående økonomi. Hvordan går det an da ?

Alle andre driter de iallefall i.

Lenke til kommentar

Det sier alle som ikke har satt seg inn i FrP's politikk.

 

"Når alt kommer til alt" vil faktisk også kommunene nyte godt av både sterkere lokal økonomi(selv om de får litt mindre støtte fra staten) og det de kaller lokalstyre, som er veldig positivt for distriktene.

 

Og alle skoler skal bli privatisert. Det vil IKKE si at man må kjøpe seg en skoleplass, i motsetning til det mange tror. Skolene får penger etter hvor mange elever de tar inn. Derfor vil det også bli enklere å opprette nye skoleplasser, og alle vil få komme inn på det de vil. Pluss at privatskoler har ofte bedre undervisning og klassemiljø.

 

Og sykehus vil også få penger etter hvor mange pasienter de tar inn, og sykehusene blir også av den grunn gratis. Det er faktisk gjort undersøkelser som viser at dette gir drastiskt økt effektivitet.

 

De fleste skatter og noen avgifter vil forsvinne, og dette vil styrke din egen personlige økonomi.

 

Gidder ikke å nevne mere nå. Det er mange andre positive ting FrP står for, men jeg er ganske fersk på området ennå så jeg husker ikke alt.

Lenke til kommentar

De som sier, det ikke er noe galt med frp, kremt.

Bare la meg si det sånn, hvis de kommer til makten, så vil norge stenge grensene for innvandrere, og alle asylanter blir kastet med hode ut først.

 

Hvis du syns at frp har en ok innvandringspolitikk, så er du enten for ung og dum, eller for gammel og likegyldig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...