Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hun Nekter å la være å snakke med avstands "venn"


Anbefalte innlegg

Har slitt med foholdet vårt, og hatt en måned hvor vi har budd fra hverandre. Når hun kom tilbake igjen, ble vi eninge om å gi forholdet en ny sjangs.

 

Jeg ønsket genuint å endre tingene i meg som ikke fungerte så bra i forholet. Har gått fra å være taus og mutt, til å synes det er godt å snakke med henne, til og med om føleser. Prøver hver dag å se om det er noe jeg kan gjøre for å glede henne. Hun begynte etter hvert å kalle meg "tvillingbroren" fordi endringene kom så raskt. Men skjønner også at det tar lang tid å endre vaner og mønstre for godt.

 

Så våkner jeg en natt av att hun snakker i telefonen med noen på natten, er vel så trøtt at jeg sovner igjen. Neste natt skjer det samme igjen. Tar det opp med henne, og hunn inrømmer at det er en hun har truffet i tiden hun var borte. Føles som om jeg blir revet i stykker av sjalusi og skuffelse. Jeg mener dette er noe jeg måtte tålt når forholdet var på pause, men ikke nå som vi har blitt enige om å prøve på nytt.

 

Noen dager senere oppdager jeg tilfeldingvis at hun i skjul snakker med han på facbook. Blir sint og spør om hvor lenge dette har pågått. Har ringt et par ganger sier hun, jeg sier at jeg synes å ha hørt henne hver natt forrige uke også. Hun somler litt, kommer med telefonen for å bevise hvor "få" ganger hun har ringt. Samtale loggen var "tilfedigvis" helt tom, bruker å slette den regelmessig sier hun.

 

Morgenen etter forsvarer hun seg med at det er kun ufarlig prat, og ikke noe føleser i luften. Jeg finner det merkelig at to voksne personer tar seg til til lange telefon samtaler nattestid, uten at det ligger følelser eller spenninger bak. Og snakker ut om hvor såret og sjalu det gjør meg.

 

Kommer hjem fra jobb en dag, finner facebook oppe på laptoppen hennes, med samtaler fra samme dag med "vennen" Hun avfeier det som uskyldig prat, og avfeier det med at det må være greit dersom hun sier fra på forhånd. Noe hun ikke hadde gjort da hvertfall.

 

Sånn jeg ser det er trangen til å snakke med denne mannen så sterk, at å nekte for føleser ikke duger.

Hun er villig til å såre og trosse meg for å fortsette å ha kontakt med han. Det siste hun nå spurte om, var om det var greit at hun hjalp han å finne bolig, selvsagt i samme by som vi bor.

 

Her skulle jeg vel pakket kofferten og dratt. Men vi har to barn i lag, Vært samboere i 14år, og hun sier fortsatt at det er meg hun vil satse på, og at hun har tro på at vi kan får det fint sammen.

Hun påstår at hun har behov for å snakke med "vennen" sin for å muntre henne opp, har ikke føleser for han, han er visst mest komisk. Og at et forhold med han er helt utenkelig.

 

Hadde vi ikke hatt barn, og vært samboere i 14 år, hadde jeg nok flyttet ut nå. Men må si at jeg ser mulighet og håp for at vi skal kunne få det fint og godt.

 

Det jeg ikke skjønner er hvorfor hun er vilig til å risikere så mye, for å hå kontakt med "vennen", og samtidig påstå at han ikke betyr noe for henne.

Anonym poster: f714f9968ee58d8e0818b37aa78d1d51

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, tenker det kommer til å skje litt av hvert når de skal "finne bolig" sammen. De er tydeligvis begge veldig interessert i hverandre siden de er to voksne mennesker som gidder å sitte oppe om natta for å snakke med hverandre. Her er det mye følelser og spenning i bildet. Nå kan det jo også hende at karen hun snakker med kan ha problemer i livet sitt og trenger noen å snakke med - men det er veldig usannsynlig at det er dette som er tilfelle da du skriver at dette var en kar hun kom i kontakt med mens dere hadde en pause.

 

Det er tydelig at hun vil satse på han andre siden hun investerer så mye tid i han. Han er sikkert også interessert siden han vil flytte til samme by som henne. Aner en kjærlighetshistorie her.

 

Ikke for å være kjip, men hvis det er riktige fyren og han trykker på de riktige knappene så kan det godt hende det blir sengeaktiviteter når de har funnet leiligheten og dama di "hjelper han å flytte inn". Hun går vel sikkert allerede og ser for seg hvordan hun ønsker å bli tatt av han - han er jo allerede kjempe interessant for henne. Blir fort sex da :)

 

Tenk realistisk og forutse det verste. Det er tross alt en kvinne.

 

Til slutt vil jeg si at hvis hun ikke er med på laget ditt og ignorerer de vonde følelsene du har (sjalusien og frustrasjonen) så er det bare å dumpe kjerringa. Hvis hun blir lei seg og kommer krypende tilbake så er det bare å gi faen i ho, for det er et valg som hun tok.

 

Er nok flere grunner til at det ikke fungerte helt i første omgang, husk på det. Selv om du har forandret deg så høres det veldig feil ut det her, selv om alt kan være uskyldig og han bare er en venn. Personlig så har du sikkert skjønt at jeg tviler.

Lenke til kommentar

Kan si en ting: Hvis hun nekter å slutte å prate med han + snakker med han på kvelden/natten i telefon så er det ikke bare en "venn". Du får gi henne et ultimatum. Enten han "vennen" eller faren til barnet sitt. Si at du ikke har noe imot at hun har en mannlig venn, men hun skal da faen ikke ringe han hele tiden og snakke med han på facebook?

Lenke til kommentar

Det ene øyeblikket sier hun at hun har forstått hvor vondt det er for meg at hun holder kontakt med han, og at hun derfor skal bryte kontakten med ham.

For det er å redde vårt forhold hun egentilg vil.

 

Men litt senere begynner hun igjen å forklare hvor ufarlig hun ser denne vennen. Ingen følelser for han. Ikke engang tenkbart å ha noe fohold med ham, selv om det skulle bli helt slutt mellom oss. Og ønsker min "tilatelse" til å snakke med ham. Sier hun trenger noen utenom veninnene sine å diskutere med.

 

Ser vel ut til at jeg får revet ut hjertet uansett her... Anonym poster: 5bb20afdad1f49dface56ba6f284f994

Lenke til kommentar

For det er å redde vårt forhold hun egentilg vil.

Nei, det er det hun sier hun vil. Det kan også hende at det er faktisk dette hun vil, siden dette er det som virker fornuftig. Det kan også hende hun velger å si dette til deg fordi da vet hun at hun holder deg på benken, slik at hun kan hente deg inn når hun føler for det mens du sitter der og venter. Hun sier det kanskje for å ha deg som en pute hun kan falle tilbake på når hun blir pult og forlatt av denne "vennen" og har skjønt hun har driti seg ut.

 

Men litt senere begynner hun igjen å forklare hvor ufarlig hun ser denne vennen. Ingen følelser for han. Ikke engang tenkbart å ha noe fohold med ham, selv om det skulle bli helt slutt mellom oss. Og ønsker min "tilatelse" til å snakke med ham. Sier hun trenger noen utenom veninnene sine å diskutere med.

Her trengs det ikke noe geni til for å se at noe er galt, selv om hun har en OK coverhistorie så er det mye ugler i mosen her.

Er vel ikke lenge før det blir diverse kvelder de finner på ting sammen tenker jeg, hehe, og da skjønner du jo hva som skjer hvis karen er oppegående.

 

Ser vel ut til at jeg får revet ut hjertet uansett her...

Jeg føler med deg. Det er kjedelig å ha med et sånt kvinnfolk å gjøre.

Jeg lurer egentlig på om du har lyst til å gå videre med et sånt kvinnfolk som ikke respekterer deg, ting har ikke fungert før, det stilles spørsmålstegn om ting virkelig går ann å fikse, "for barnas skyld" ser ut til å være det eneste holdbare argumentet, og attpåtil er interessert i andre menn med telefonsamtaler langt ut på nettene :hmm:

Lenke til kommentar

Hva om man spekulerer i hva de prater om litt...

 

Jeg tipper litt rått og brutalt at hvis hun klager litt over deg,og så sitter fyren og fyrer opp under,er forståelsesfull,omtenksom.lytter,spør hva hun egentlig vil,slår av en spøk hvis hun er trist og bla bla ,en kjent teknikk som mange menn har brukt for å få damer til sengs.

 

Det er ikke unormalt å ha venner av det motsatte kjønn,men det er unormalt å ringe hverandre om natten,og skjule det.

 

Har aldri hendt at venninner har ringt meg for å snakke om natten gang etter gang,og jeg har da levd noen år.

 

Jeg ville nå ikke tatt ei slik dame tilbake,er kanskje bedre å bryte tvert.

 

Og er hun virkelig så frekk at hun spør deg om hjelp til å finne bolig til en som hun vet du mistenker er en mulig partner av henne,ja da er det enten lite omløp i toppetasjen,eller så er hun rett og slett ondskapsfull.

 

Fyren har kanskje lurt i bakgrunnen da dere var sammen før også,nå skal han vel cashe inn aksjene.

-Forhold basert på utroskap holder sjeldent uansett,så hun vil nok komme krypende tilbake senere,ikke ta henne tilbake,ha respekt for deg selv(jeg anser det for være stor sjanse for at hun har holdt på med denne fyren lengre enn du tror).

Endret av sykkeliten
Lenke til kommentar

Er _ALDRI_ "den ukjente" sin feil når det kommer til slike ting. A_L_D_R_I

Er enig i det, må innrømme at jeg hater den "ukjente" her, men hans feil er det nok ikke. Og jeg ser at jeg har mere skyld enn dama for at forholdet havnet hvor det er i dag. Jeg ønsker at vi skal få det bra igjen, og tenker virkelig å endre mine feil som partner.

 

Føler meg råtten, men har gått til det skritt å spionere på hennes facebook og telefon. Ser at til hun snakker sant når hun sier hun har brutt all kontakt med han siden torsdag.

 

Det som holder meg våken er en del av hans siste svar til henne:

OK.that's alright..if u have decided to be togheter again as family..it's the best thing that could happen to u and him with the kids..i think they need to be togheter with u and their dad as i have always told u..but that should not make u defriend me here on facebook..we can still be friends even if u are togheter with him..friendship is not all about sex.but,anyway,it is ur choice to defriend me but i have no hard feelings toward u on that..u can always call or write me if u need any thing i can help like advice or something..take god care and goodluck

Jeg tolker det som om de har hatt sex? Er veldig usikker på om jeg skal ta dette opp med henne. Kan jo være at hun velger å lyve og sier det kun var vennskap for å gi vårt forhold best mulig sjangse.

Anonym poster: 5bb20afdad1f49dface56ba6f284f994

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Den ukjente er en tredje part i konflikten, og har kanskje ikke hovedansvaret, men har delansvar og derfor sin del av skylden. Og kan så klart utfordres på det grunnlaget.

 

Jeg ville gitt samboeren en sjanse på at tilliten virkelig er så sterk at hun klarer å håndtere følelseslivet for egen del, og så ville jeg hatt hennes tillatelse til å bli kjent med den "ukjente".

 

Hvis dette lar seg gjøre for alle parter, har ts nå gode muligheter til å finne ut om det ligger annet enn bare vennskap bak interessen.

 

Lykke til

 

:)

Lenke til kommentar

Ja, hun har definitivt hatt et seksuelt forhold med denne utlendingen som har bebrokken engelsk (eller bare veldig ivrig på SMS språk).

De har hatt et forhold men har nå avsluttet det. Det er derfor han sier at "friendship is not all about sex", fordi han vil fortsatt være venn med henne selv om de ikke kan ha sex sammen lenger.

 

Sånt er kjipt å finne ut...

 

Selvfølgelig løy hun om "vennskapet". Hun er jo redd for at du skal skjønne hvilket ludder hun har vært og tar til fornuften og dumper henne. Men når hun har gjort dette og ellers kanskje er ei grei dame så skjønner jeg at det må ha vært elendig forhold når hun tyr til desperate ting som utlendinger som er på riktig sted til rett tid og sier de riktige ordene og gir hun den oppmerksomheten hun trenger - alle skjønner jo hvordan det ender.

 

Tror det er stor sjanse for at dette kommer til å gå galt igjen hvis du virkelig skal gidde å prøve igjen. En dag hun blir nedfor så ringer hun nok elskeren sin, du ser jo hvilket tilbud han har gitt henne. Hun må være ulykkelig.

 

Hvor gamle er barna?

Lenke til kommentar

Har vel løst seg på en måte.

 

Hun svarte ja på å ha hatt sex med han, når jeg spurte og sa at jeg virkelig ønsket et ærlig svar. Men hun så på forholdet vårt som helt slutt da, og jeg har nok i litt sinne sagt at "hun gjorde som hun ville" da hun dro.

 

Hun er nok et mye bedre menneske enn fremstillingen min av henne her tilsier.

 

 

Anonym poster: 5bb20afdad1f49dface56ba6f284f994

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...