Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Kjøpt oppussingsobjekt og skal pusse opp...


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Jeg har kjøpt meg en leilighet på ca 80 kvm som må pusses opp og lurer på hvor mye dette vil koste.. Aldri gjort dette før, så vurderer å gjøre det enkle (som maling osv) selv.. Og resten fagfolk som kan fikse, men det er ingen som sier noe om pris..

 

Så lurer på hvor mye dette vil koste meg + materiale som trengs.

 

 

Noe som jeg vet må fikses/skiftes:

 

- 3 vinduer som må skiftes

- Lister og parkett 80 kvm (Til noe av god kvalitet)

- Total pusse badet

- spotlight i hele huset, kanskje 14 stk?

- Male hele huset innvendig

- Nytt kjøkken

 

 

Mer vet jeg ikke, men dette er ihvertfall det jeg vet..

 

Håper noen kan si en cirka pris på dette.

 

Tusen takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen som vil gi tilbud på noe slikt, uten å besiktige stedet! Og helst tegninger, beskrivelser, m.m. Så eksisterende tilstand, tilgjengelighet, og dine spesifikke krav, må også avklares. Prisen på slikt, kan jo varriere med flere hundre tusen. Ta kontakt med noen seriøse firmaer. Og ikke gi opp, selv om noen har nok å gjøre og er lite interessert.

Lenke til kommentar

Har du ingen fantasi? Du må vel ha noen tanker om hvordan du tenker deg at det skal se ut i leiligheten? Hvis du ikke har det foreslår jeg at du finner litt inspirasjon ved å se på andre leiligheter, eller dra til kjøkkenbutikker med utstillingskjøkken og se litt.

 

IKEA har billig og OK kjøkken. Montér har også en type billigkjøkken som er veldig OK, spør etter billigkjøkkenet og bla gjennom katalogen og se om du finner noe du liker.

 

Bad er veldig dyrt. Fliser er dyrt. Murer for å legge flisene er dyrt. Rørlegger er dyrt. IKEA har baderomsservanter, blandebatterier, speil og benker/skap som er OK. Du får også det meste av øvrig tilbehør der som knagger og hengere, såpedispensere osv. der til en billig penge.

 

Se etter tilbud på parkett hvis du kun er ute etter billig. Kjøp kvalitetsparkett fra f. eks. Pergo. Dette er kjempelett, er bare å klikke i vei med duk under og legge lister.

 

Gå for tidløs design slik at oppussingen "varer lengre". Dvs. at det ikke er fullstendig moteinnredning som kommer til å gå ut av moten og oppfattes som gammelt/teit/kjedelig etter kort tid.

 

Ta bilder og opprett anbud.

 

Kjøp møbler på IKEA eller brukt.

 

Dra på den lokale byggevarehandelen (Montér f. eks.) og få litt hjelp. De folka der vet hva de driver med og kan gi veiledning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...