Dovrebanen Skrevet 3. september 2003 Del Skrevet 3. september 2003 Nå har jeg en kjele med kokende vann her. Den fosskoker med lokk, men koker ikke over. Når jeg om litt hiver oppi spaghetti, så er det nesten garantert å koke over, hvorfor det? Lenke til kommentar
Raggi Skrevet 3. september 2003 Del Skrevet 3. september 2003 fordi spagettien tar plass og da stiger nivået i panna og vannet renner over kanten! er ikke så smart du? Lenke til kommentar
fy_pokkers Skrevet 3. september 2003 Del Skrevet 3. september 2003 Er vel slik at det er vannets mulighet til å danne bobler/skum, altså holde på luft, som gjør at det koker over. Hvis du har spaghetti i, så blandes det vel ut noe i vannet, som gjør at sammensetningen forandrer seg litt. Det samme vil skje hvis du har andre ting i vannet. Lenke til kommentar
EC Skrevet 3. september 2003 Del Skrevet 3. september 2003 En spiseskje med olje, og problemet er løst. For øvrig har nvoetfiv rett. Lenke til kommentar
OlaTK Skrevet 3. september 2003 Del Skrevet 3. september 2003 En spiseskje med olje, og problemet er løst. For øvrig har nvoetfiv rett. Spaghetti uten olje er ikke spaghetti. Lenke til kommentar
Tacritan Skrevet 3. september 2003 Del Skrevet 3. september 2003 En spiseskje med olje, og problemet er løst. For øvrig har nvoetfiv rett. Spaghetti uten olje er ikke spaghetti. Mjo egentlig så er det omvendt. Spaghetti med olje er ikke spaghetti , men nettopp spaghetti med olje. *trøtt* Forøvrig er spaghetti best med en spiseskje tabasco eller tre i vannet. Lenke til kommentar
Orjanp Skrevet 4. september 2003 Del Skrevet 4. september 2003 fordi spagettien tar plass og da stiger nivået i panna og vannet renner over kanten! er ikke så smart du? Har ikke kokt så veldig mye spaggetti har du vel? Har vel kanskje ikke laget så mye mat punktum Lar du være å ha på lokket koker det ikke over, så der gikk den teorien i dass. Lenke til kommentar
Raggi Skrevet 4. september 2003 Del Skrevet 4. september 2003 fordi spagettien tar plass og da stiger nivået i panna og vannet renner over kanten! er ikke så smart du? Har ikke kokt så veldig mye spaggetti har du vel? Har vel kanskje ikke laget så mye mat punktum Lar du være å ha på lokket koker det ikke over, så der gikk den teorien i dass. da me att eg ikkje har laga spagetti har du rett i! *liker ikke pasta* Lenke til kommentar
Aggex Skrevet 4. september 2003 Del Skrevet 4. september 2003 Visst du putter oppi margarinoljesmør så henger ikkje spagettien seg sammen i store klumper, lurt å bruke gaffel til å røre rundt med. Spagetti med kjøttboller og tomatsaus er veldig enkel mat å lage. (liker ikkje sånne bokser der allt er stappa ned i ei røre) Lenke til kommentar
lperik Skrevet 4. september 2003 Del Skrevet 4. september 2003 En spiseskje med olje, og problemet er løst. den der var smart! Må huskes på. På samme måte som at risen ikke setter seg fast om man smører kjelen innvendig med olje før man heller oppi vann og ris. Skulle laget en bok med sånne råd! Lenke til kommentar
tjalla Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 En spiseskje med olje, og problemet er løst. den der var smart! Må huskes på. På samme måte som at risen ikke setter seg fast om man smører kjelen innvendig med olje før man heller oppi vann og ris. Skulle laget en bok med sånne råd! Det kalles kokebok Lenke til kommentar
lperik Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 Det kalles kokebok Står sikkert i en kokebok (blandt masse masse oppskrifter) men var mer i rettning kjerringråd osv jeg tenkte på.. samme det Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 Italienerene mener at du ikke skal ha olje eller salt oppi når du koker pasta... Lenke til kommentar
pebbe Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 "Kjøkkentipsboken for nybakte hybelmonstre!" Lenke til kommentar
Thanatos Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 "Kjøkkentipsboken for nybakte hybelmonstre!" den høres interessant ut... (er ikke no nybakt hybelmonster da men...) Lenke til kommentar
tjalla Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 Det kalles kokebok Står sikkert i en kokebok (blandt masse masse oppskrifter) men var mer i rettning kjerringråd osv jeg tenkte på.. samme det Mjoa.. men man finner vel slike råd i noen kokebøker *kverrulere* Lenke til kommentar
ludvig Skrevet 6. september 2003 Del Skrevet 6. september 2003 fordi spagettien tar plass og da stiger nivået ipanna og vannet renner over kanten! er ikke så smart du? Lage spaghetti i panne wtf?[/b] Lenke til kommentar
Raggi Skrevet 7. september 2003 Del Skrevet 7. september 2003 fordi spagettien tar plass og da stiger nivået ipanna og vannet renner over kanten! er ikke så smart du? Lage spaghetti i panne wtf?[/b] sorry sorry........ i kjelen! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå