MR SPEED Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Bare den ikke FOR tykk. Liker den ikke da, jeg. Må ha den luftig og fin. Du får nok bli kokk, kompis. Jeg fant den selv også. Har aldri spill Zombi U engang. Noen som liker nicket mitt, da. Er ikkke en av trolla på fra itavisen da som har tatt nicke dit da Maxi 1 Lenke til kommentar
Maxi1234 Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Er ikkke en av trolla på fra itavisen da som har tatt nicke dit da Maxi Det kan vel godt hende. Men egentlig kunne det ikke ha brydd meg mindre. 1 Lenke til kommentar
aleksanderro Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Mills potetmos på pose... æsj Ja, det smaker virkelig ikke godt... 1 Lenke til kommentar
Rolf_X Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 God dag . Artig å få ting i posten, men ikke fullt så artig å få ett feilaktig mva krav på pakka . Noen i posten som ikke kan jobben sin som vanlig. 1 Lenke til kommentar
Pms1 Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Må si meg enig, hjemmelaget potetmos SKAL være med fløte! Hør hør Bare den ikke FOR tykk. Liker den ikke da, jeg. Må ha den luftig og fin. Du får nok bli kokk, kompis. Krav stor du er da Må jo være tykk Jo takk for det kompis, håper på å få muligheten. Men står litt på han andre 1 Lenke til kommentar
MariusJS Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 God dag . Artig å få ting i posten, men ikke fullt så artig å få ett feilaktig mva krav på pakka . MANGE i posten som ikke kan jobben sin som vanlig. Fikset det for deg! 1 Lenke til kommentar
Maxi1234 Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Hør hør Krav stor du er da Må jo være tykk Jo takk for det kompis, håper på å få muligheten. Men står litt på han andre Hehe...vet hva jeg vil ha vettu. Mosen skal jo ikke være "tung"...hehe. Tykk ja...men ikke tung og kompakt. 1 Lenke til kommentar
Rolf_X Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Fikset det for deg! Hehe... jeg får ikke henta forsendelsen før de sletter mva kravet og vis de ikke gjør det så får den bare gå i retur. Betaler jeg så får jeg jo ikke de penga igjen ved det første heller. Døll kveld og det er midt i uka. Småtrøtt i kveld 1 Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 (endret) sj3f, den 27 Nov 2013 - 09:27, sa: Hva med maggi potet stappe da gutter, blir den good tatt da av dere??. men det er en jevla good potetstappe fra søta bror som heter felix trur jeg, den er jevla goooooooood trur det er 12 poser i pakken da. Det er i en stor gul es som det står felix uta på da Ja jeg regner med at det går greit Det jeg gleder meg mest til, er faktisk kålerabistappen, siden den blir sprekk full av fløte Hadde faktisk ikke så høy varme (iallefall som jeg fikk med meg ), mulig at jeg husker feil. At jeg begynte for hadt, men det går ingenting. For det var 2 sorter kjøtt oppi, og det ene smakte ikke så godt. Ei så det godt ut heller. Sort var det kjøtte der, så det ble bare til at jeg så på kjøttet, og spsite potetene heller Pms1 hva med ta kokke kurs da, er det noe for deg du? På den gamle skolen hadde vi sånn 70 mbps ned, synd det var sånn 2-300 i ping Okej høyere ping dårligere blir mpps, da sorry er det feil ??? Wow, stilig http://makezine.com/2012/04/12/the-most-beautiful-homemade-device-ive-ever-seen/ Enig kul den, men åsen har de fått in det inn der da,??????? må kjøpes inn da ha ha Mange bruker melk, salt og pepper, men med fløte, så blir den litt fyldigere og bedre smak. Men skal sjekke ekstra med kokken, før jeg gir meg ut på det. Må være sikker på at jeg ikke gjør feil Blir ikke den potet mosen tung da, ja tykk Den er jo tykk og god, men den er bedre med fløte Mer smak, og mer fylde. Tar litt fin hakket løk, litt fin hakket hvitløk, koker fløten forsiktig opp, legger potetene oppi, og moser alt sammen, så topper det du det med litt persille Verdens beste Mye fløte og poteter å løk hvitløk bruker du da Pms1, den er ikke klumper i den vel Hehe...vet hva jeg vil ha vettu. Mosen skal jo ikke være "tung"...hehe. Tykk ja...men ikke tung og kompakt. Den skal jeg teste Endret 27. november 2013 av Fleischmann 1 Lenke til kommentar
Pms1 Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Hehe...vet hva jeg vil ha vettu. Mosen skal jo ikke være "tung"...hehe. Tykk ja...men ikke tung og kompakt. Nei den må ikke være for tung, men mektig og god, det må den være Pms1 hva med ta kokke kurs da, er det noe for deg du? Mye fløte og poteter å løk hvitløk bruker du da Pms1 Sist hadde vi vel 2kg poteter, 3-4dl fløte, 1/4 løk, og 1/2 hvitløk. Salt og pepper etter behov, og litt persille. 1 Lenke til kommentar
MariusJS Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 1/2 hvitløk, eller 1/2 hvitløksfedd? Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 1/2 hvitløk, eller 1/2 hvitløksfedd? Halv hvitløk sikkert Lenke til kommentar
Maxi1234 Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Nei den må ikke være for tung, men mektig og god, det må den være Det er jeg enig i. Halv hvitløk sikkert Håper ikke det. Det hørtes sykt mye ut for en som ikke liker hvitløk så godt. Da smaker jo mosen BARE hvitløk. Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Det er jeg enig i. Håper ikke det. Det hørtes sykt mye ut for en som ikke liker hvitløk så godt. Da smaker jo mosen BARE hvitløk. Husker da jeg laget grytte rett ha ha 8 til 9 rå hvitløker rett oppi rett etter den nesten var verdig +spansk pepper i, da sa kameraten hva faen har du hatt oppi her. Han brente skjeften ha ha da Lenke til kommentar
Pms1 Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 1/2 hvitløk, eller 1/2 hvitløksfedd? Det finnes hvitløk, som er mildere. Og den er ikke i fed, så du bruker (hvis man ønsker) 1/2 hvitløk av den der. Men begynt med 1/2 av en fed, og prøv deg frem Håper ikke det. Det hørtes sykt mye ut for en som ikke liker hvitløk så godt. Da smaker jo mosen BARE hvitløk. Svaret over, går egenlig til deg også Men det smaker ikke så mye hvitløk, som en skulle tro. Men som sagt, det er en mild hvitløk, og begynt i det små, og smak deg frem Lenke til kommentar
Pms1 Skrevet 27. november 2013 Del Skrevet 27. november 2013 Pms1 hva med ta kokke kurs da, er det noe for deg du? Jo, det hadde ikke vært dumt det. Men har en som er kokk, som lærer villig fra seg. Bare at det er ikke så enkelt å lære noe, ved å snakke om det. Bedre å gjøre det, men da trenger vi et stort nok kjøkken for oss begge. Men jeg plukker opp mange tips fra han, og ser kokke programer jeg syns jeg lærer av, så plukker opp litt etter litt Lenke til kommentar
Maxi1234 Skrevet 28. november 2013 Del Skrevet 28. november 2013 Det finnes hvitløk, som er mildere. Og den er ikke i fed, så du bruker (hvis man ønsker) 1/2 hvitløk av den der. Men begynt med 1/2 av en fed, og prøv deg frem Svaret over, går egenlig til deg også Men det smaker ikke så mye hvitløk, som en skulle tro. Men som sagt, det er en mild hvitløk, og begynt i det små, og smak deg frem Ooookidoki. Lenke til kommentar
MR SPEED Skrevet 28. november 2013 Del Skrevet 28. november 2013 Ooookidoki. Mor morn Pms1 har blitt rene proffen nå da Lenke til kommentar
Gjest Slettet-jDflNq Skrevet 28. november 2013 Del Skrevet 28. november 2013 (endret) Noen som trenger inspirasjon til vannkjøling? http://i.imgur.com/VR7dXVa.jpg Endret 28. november 2013 av Slettet-jDflNq Lenke til kommentar
meg0709 Skrevet 28. november 2013 Del Skrevet 28. november 2013 Mye slanger, litt for mye av det gode egentlig. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå