Gå til innhold

ITavisens Skjitprattråd


Kiriev

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det jeg sitter å prøver på å få av... ga fra meg litt blod på morran. Jeg driver med sykling og forskjellig ting som ekstremsport. Tryner jeg å skader meg der så blodet renner kaster jeg meg bare på sykkelen å ruller videre. Får jo faen meg ikke av denne tapen. Det river av meg håra på armen :p

Endret av Rolf_X
Lenke til kommentar

Av "vanlige" energidrikker synes jeg Battery er desidert best. Vet ikke om de selger den Urge Intense eller hva den het lengre, men den var rimelig forferdelig, haha!

Cola legger så sykt lag på tennene at det blir ubehagelig synes jeg, men er absolutt den beste dagen derpå. Ellers er Pepsi Max min favoritt. :)

 

Pepsi Max, ja takk. :dribble:

 

Vi også, ble beste venner nå :D

 

:grin2:

Lenke til kommentar

ja, vet at de har kommet med lukkemekanisme nå på resten av boksenen... rart ingen andre har gjort det enda siden det har eksistert i en del år den typen lukkemekanisme.

 

Pepsi raw var god syntes jeg også, men den solgte vist for dårlig. Vi nordmenn er ofte "kresne" og "tørr" ikke prøve nye ting og smaker. Kjøper det vi alltid har kjøpt.

Lenke til kommentar

Blå burn har jeg faktisk aldri prøvd, må vel testes. Monster er ikke noe særlig synes jeg, men den oransje er superb som blandevann. Skulle gjerne sett Burn sin lukkemekanisme på alle slike bokser ja, den er ikke så verst.

 

Smakte bare den første Urge Intense som kom, tror aldri jeg har drukket noe så søtt og kvalmende før.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...