Gå til innhold

Noen som vil selge sin SyncMaster 226BW?


JayJay68

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei, nå har jeg tilfeldigvis en SyncMaster 226BW som ut i hva jeg ser ikke har pixelfeil.

Den er i fin stand men esken har jeg kastet, om du er interisert kan du si hva det høyeste du er villig å gi, 500-600 kr høres greit ut om vi kan avtale å møtes mellom asker/lysaker en plass det blir vanskelig å sende skjermen med tanke det ville gjort prisen høyere.

 

Egentlig hadde jeg ikke tenkt å selge denne siden jeg har plass å ha en reserve skjerm, men har også en Q19WB-2 som jeg ikke bruker dermed er det ikke noe krise.

 

Nå kjøpte jeg den hos computercity i sandvika som ble lagt ned for noen år siden så det blir vanskelig med garanti annet direkte mot samsung men skjermen virker fint med DVI og VGA sist jeg testet, om du vil kan jeg god forsøke å lete etter kvittering, si ifra om du vil ha skjermkabel eventuelt bruksanvisning. Jeg vil anta skjermen er ca 4-5 år men har ikke blitt særlig brukt lengere en 2 år siden jeg har gått over til full hd skjermer så den har stått i en krok en stund.

 

Så si ifra hva du er vilig å gi, gjør ikke noe for meg å ha skjermen siden jeg syns det er greit å ha får å sjekke hvis en annen skjerm skulle gå i stykker skjermen er jo god for spilling er bare denne har 1680x1050 oppløsning og kun VGA/DVI som muligens er det som gjør at denne skjermen ikke brukes så ofte lengere.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...