nipohc Skrevet 30. august 2012 Del Skrevet 30. august 2012 Hei, før kunne jeg spise hele STOR pose Pasta di Napoli toro greier, lett! Nå kjennes det nesten ut som jeg skal kaste opp maten når jeg har spist alt av den normale "lille" posen. Har gått ned 20 kg, og skal ned ytterligere 15 kg. Men merker at siden jeg over tid så takler magen min ikke så mye mat lenger, jeg forstår ikke. Endrer selve magesekken seg over tid hvis du spiser lite over lang tid? Og hvis jeg skal ned ytterligere 15 kg kommer magesekken til å bli enda mindre?!?!? Og en vanlig pose pasta de napoli, den lille, dere tynne. Klarer dere å spise det uten noen problemer? Eller eter dere bare halve? Takk for svar. Kjenner ingen tynne som eter pasta de napoli Dere må forstå, jeg kunne spise mye før, alvorlig mye... jeg tror jeg egentlig har innsett at jeg ikke har lavere forbrenning enn andre... Lenke til kommentar
Alt-Ctrl Skrevet 30. august 2012 Del Skrevet 30. august 2012 Er vel naturlig at man spiser mindre når man går ned i vekt. Spis til du er sånn passe mett, trenger ikke truge innpå store mengder mat. Har ikke godt av det. Lenke til kommentar
nipohc Skrevet 30. august 2012 Forfatter Del Skrevet 30. august 2012 Men for en normal person 1 pakke napoli pasta greier er for mye? hva skal jeg gjøre med alt hvis jeg ikke eter det? Lenke til kommentar
sykkeliten Skrevet 30. august 2012 Del Skrevet 30. august 2012 Men for en normal person 1 pakke napoli pasta greier er for mye? hva skal jeg gjøre med alt hvis jeg ikke eter det? Er vel bare å pakke det inn i en plastboks og fyre opp mikroen senere? Går fint an å fryse det ned også. Regner med at du trener en del siden du går ned i vekt,og da ville ikke jeg basert kostholdet på posemat,da mye sånt inneholder alt for mye salt og andre ting man ikke trenger så mye av. Kjør heller en linje der du lager maten selv,for da lærer du etterhvert å lage mat både sunt og raskt,tar meg ca. 10 minutter å lage en porsjon med for eks. hjemmelaget pasta de napoli(fersk pasta,skinke,krydderurter,fløte og kanskje en ost for ekstra smak). Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 30. august 2012 Del Skrevet 30. august 2012 Ja, selve magesekken (ihvertfall elastisiteten) endrer seg avhengig av hvor mye man fyller den opp, og hvor ofte. Ved å fylle den til randen hver 5. time vil du merke at størrelsen øker igjen etter bare en dag eller to. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 30. august 2012 Del Skrevet 30. august 2012 Jeg skjønner ikke problemet. Du klager over at du blir fortere mett samtidig som du prøver å slanke deg? Høres ut som om du har skutt gullfuglen! Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 30. august 2012 Del Skrevet 30. august 2012 Magesekken endrer seg ja. 1 pakke med de pastagreiene der er mye, smaker papp og inneholder lite kroppen din trenger. Spis noe annet. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 30. august 2012 Del Skrevet 30. august 2012 Jeg vil anbefale deg å lage lapskaus hvis du er enslig og har god plass i fryseren. Lag en gigantisk porsjon med masse grønnsaker, kjøtt, noen poteter og noe buljong. Frys ned i porsjoner og varm opp. Lapskaus smaker faktisk bedre etterhvert også (hører jeg hele tiden fra folk som digger lapskaus og som har spist masse av min). Supersunt, og skikkelig billig. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå