Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

kjøp av småbil...


Anbefalte innlegg

Skal kjøpe meg en liten bil - og har en 70-80.000 å bruke...blir å kjøre fram og tilbake til jobb (3 mil hver vei, omtrent ingen bakker) og småkjøring - mannen min har en passat som skal bli brukt dersom vi skal på langkjøring...MEN jeg klare ikke helt å finne riktig bil...den skal helst ikke ha gått veldig langt, og ikke et dyrt merke å reparere når den tid kommer. Jo, og så må jeg ha plass til meg og tre unger og helst svigermor også selv om det blir sjelden det blir 5 i bilen samtidig.

Noen forslag om hva jeg bør se etter evnt holde meg unna?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes mange biler som kan passe, så du bør absolutt se på flere modeller. Det første jeg tenkte på var Seat. I all hovedsak er det VW produsert i Spania. For 5 år siden var deletilgangen stor (ettersom det meste av VW deler kunne brukes) i tillegg til at bilene i seg selv ikke holder høy pris. Her er ett eksempel, det finnes flere merker/modeller hvor de aller fleste vil fungere fint: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=36828951 (Jeg vet ikke om akkurat den bilen er kostbar i forhold til andre av samme år/modell.)

 

Det viktigste er å finne en bil som ikke vil få noen feil etter kort tid. ;)

Lenke til kommentar

Det finnes mange biler som kan passe, så du bør absolutt se på flere modeller. Det første jeg tenkte på var Seat. I all hovedsak er det VW produsert i Spania. For 5 år siden var deletilgangen stor (ettersom det meste av VW deler kunne brukes) i tillegg til at bilene i seg selv ikke holder høy pris. Her er ett eksempel, det finnes flere merker/modeller hvor de aller fleste vil fungere fint: http://www.finn.no/f...nnkode=36828951 (Jeg vet ikke om akkurat den bilen er kostbar i forhold til andre av samme år/modell.)

 

Det viktigste er å finne en bil som ikke vil få noen feil etter kort tid. ;)

 

Takk :) skal holde et øye med hva som kommer av Seat også. Er Peugeot 206 en grei bil også? Enig med at det viktigste er en bil som ikke får feil med en gang - hadde noe med forrige bilen men da hadde jeg heldigvis vært hos en bilforretning og handlet så hadde bruktbilgaranti ;)

Lenke til kommentar

Jeg ville vurdert en Toyota Corolla, som denne 2005 modellen . Større enn 206 og etter alt å dømme bedre kvalitet. Den er en størrelse klasse over det som kan kalles for småbil, men for den prisen ville jeg sterkt vurdert det da det er mye mer bil. Spes de gangene dere skal være 5 i bilen.

 

Edit : linket til feil bil.

Endret av trra
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...