Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

alkoholiker og trenger virkelig hjelp


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er en 24 år gammel kar! Har leilighet til 2.7 mil. Kjører tung motosykkel å koser meg virkelig.Grunnen til jeg skriver dette kommer selvfølgelig litt senere i posten;) Jeg har lenge vurdert å poste noe her(kansje 1.5 år) men har bare utsatt det... Jeg er ferdig med første året som ingeniør å liker det virkelig!

 

Men jeg sliter virkelig med alkohol. Er vedlig dratt ned til tider. Jeg har ikke hatt den beste oppveksten, selvom mine kjære foreldre har vært og er de beste:D Det går forresten utover familien min i sinne hele tiden... det ruller meg helt ned....

 

Jeg har antagligvis anoreksia og alkoholproblemer, da jeg ikke veier mer en fjær. Har nokk av gode venner rundt meg å damer. Men føler kansje det er der problemet ligger... Jeg føler meg ensom.. savn etter at noen som virkelig vil være med meg... altså en dame eller noe:) Jeg har til tider tanker om min barndomskammerat som hang seg selv fordi det ikke gikk med damen han var med.... Jeg er beskymmret selv for at disse tankene kommer opp i hodet mitt hele tiden... Nå må det si stopp.. første steget er å ikke drikke til alle tider, fra jeg våkner... Det noen her kansje kan hjelpe meg med er og gi meg noe som kan hindre meg i å ta min første drink når jeg våkner.... alt det andre kan komme etterhvert... jeg må bare starte en plass

 

Det er mye mer hvor dette kom fra.. men jeg er selvfølgelig beruset nå... å skal på byen å treffe noen veninner... Men jeg kommer til å slite med å åpne dette imorgen, da jeg ikke har lyst til å lese tilbakemeldingene..

 

Jeg vet det finnes hjelpelinger.... kansje det kommer etterhvert... men en ting om gangen... det tok alt for lang tid før jeg i det hele tatt postet noe hær :)

 

Tusentakk for all hjelp :) om du ikke vet helt hva du bør si post en side jeg kan copy paste dette til om ikke annet.. imorgen så skyver jeg det bare bort... :(Anonym poster: 75324378407559f0950b24d877062b9c

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hey, må si jeg skjønner problemet ditt, men uansett er ikke jeg en person som driver med verken røyk, snus eller alkohol. Greit nok jeg er ikke gammel nok til og drive med noe sånt, men uansett på min alder snuser nesten alle og om de ikke snuser har de iverfall prøvd. Det her ikke jeg. Men grunnen til at jeg ikke kommer til og prøve noe sånt når jeg blir 18 er fordi jeg har ambisjoner i livet. Jeg vil bli noe når jeg blir større og kommer ut i arbeidslivet og slikt og som mange andre på min alder her jeg en drøm. Min drøm må være og spille basket i NBA. Jeg veit det er nærmest umulig, men målet mitt må ivertfall være og kunne spille baket på et Universitet i Amerika. Dette er den eneste grunnen til at jeg ikke driver med noe sånt som drikke, snus eller røyk. Dette bruker jeg som motivasjon. Jeg veit dette ikke kommer til og hjelpe så mye, men håper du får noen tanker og håper du kan finne noe som kan motivere deg til og ikke bruke alkohol til og skyve ting under teppe, men til og heller kose deg på en lørdag, men må si det er bra du ønsker og gjøre noe med det og fortsett og gjør noe med det helt til du er fornøyd med deg selv. :p:D

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det vanskeligste er at du må virkelig ville slutte drikke. Det er en grunn til at det er en klisje. Du må ville bli avholds fra i dag og til all fremtid. Du må virkelig skjønne at det er slik det må bli for deg, selv om det er surt. Men for meg har det snart gått ti år og jeg har det ok med at de fleste kan drikke alkohol, men ikke jeg. Ville jeg ha ett liv som ikke stadig truer med å legge seg i grøfta og fylles med fortvilelse er avhold eneste vei. Og jeg brukte noen runder gitt på å lure meg selv til at jeg skulle klare å lære meg å kontrollere drikkingen. Prøvde noen år på det faktisk. Så lite vilje eller evne hadde jeg til å legge fra meg det som var blitt en krykke for meg. Og da var det bare en ting som virkelig hjalp: Antabus. Det kan virke drastisk, men ikke om du virkelig vil holde deg edru. De første dagene, ukene og mndene erdru er uansett jævelig seige og hardere og hardere om du må ta de om og om igjen. Men det blir bedre og bedre.. En annen ting er å si det til venner og kjente. Det vil gi deg få å drikke sammen med.

 

Nå har du flaks gitt for jeg har faktisk også hatt anoreksia. ;) Men det jeg bare vil si om det er at om du virkelig har dette og i tillegg drikker er at du må søke hjelp og gå i terapi over tid. Begge deler er hver for seg alvorlig og kompleks og nesten ingen klarer komme seg ut av det uten hjelp. Det tar ofte mange mnder å skaffe seg en terapaut så selv om du tviler på om det stemmer at du trenger en terapaut bør du kanskje likevel begynne å lete etter en... AA jhar jeg ikke prøvd, men kan levende se for meg at en mulig kan bruke det isteden. Men alene kommer du mest sannsynlig ikke til å klare det.

 

 

 

Jeg vet livet kan være ett helvete når en sliter psykisk og jeg vet hvor fantastisk det kan være når en er blitt så kjent med og trygg på seg selv at en ikke trenger å gjemme seg for seg selv blandt div livsunvikende midler.

 

Ta deg selv i nakken, men døm deg selv ikke nord og ned. Ta på alvor at et liv som anorektiker og alkoholiker, som faktisk ikke er en så usedvanelig kombinasjon da begge deler dreier seg mye om å flykte fra seg selv, kan sende deg i rennesteinen for mange år. Livet er så kort at det har du ikke tid til min venn.

 

Lykke til med valgene. Anonym poster: 5635be3b5d2f6cb7eaa2dc3228d07422

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den største barrieren å bryte er å faktisk innse selv at man har et problem, all KUDOS til deg! Du fortjener ros herfra til månen og tilbake igjen! Tommel opp :D

 

Et sted jeg ville startet er i hvert fall å gå til fastlegen. Men kun dersom du føler deg komfortabel med å ta en prat med han/henne. Om du ikke ønsker å gå til fastlegen, ta kontakt med Anonyme Alkoholikere (911 77 770) - de vil garantert kunne hjelpe deg i riktig retning.

 

Som jeg nevnte tidligere - du fortjener all ære for å faktisk klare å innse selv at du har et alkoholproblem :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det ser da i det minste ut som du er en "fungerende" alkoholiker. Du har leilighet og studerer til ingeniør. Du har MC (som jeg for guds skyld håper du kun kjører edru) og er sosial. Samtidig skriver du mye om at du har tanker, hva du føler, etc. Det høres litt ut som du bruker alkoholen til å undertrykke tankene dine.

 

Mitt tips, snakk med en psykolog. De vil være skikket til å kanskje kunne bedømme hvorfor du drikker, og dersom du finner ut av det og kan få utløp for det gjennom å snakke med noen heller enn å drikke det bort, så er det et vannvittig stort steg i retning edruelighet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei! Først må jeg bare beklage jeg ikke har svaret noe videre til alle dere god hjertede personer hær! Jeg har bare ikke turt å åpne posten min igjen :( Nå har jeg lest gjennom alle innleggene, og må si et hvert innlegg har har vært en motivasjon og lettelse :D

 

Jeg kjører selvfølgelig edru btw :p Grunnen til at jeg skrev alt om leilighet motorsykkel osv.. var at jeg skulle prøve å få frem hvor livet mitt er akkurat nå.. det er mange som har det mye mer vondt en meg, føler derfor jeg ikke har noen grun til å ta oppmerksomheten fra dem! Jeg unner disse personene alt jeg har.

 

Tusen takk til alle dere som har postet ! Det motiverer at andre bryr seg :) Bare post videre til dere som føler for det, det hjelper meg mye. Kansje noen andre også trenger hjelp å leser dette, kan tenke meg det hjelper dem også :) Kansje de har gjort som meg å bare søkt å lest frem til nå :)

 

Skal prøve å ringe anonym nr når motet tar fatt !

 

God helg alle sammen :)Anonym poster: 75324378407559f0950b24d877062b9c

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...