Gå til innhold

Oslo vs. Bergen


TheodorBjork

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Isåfall, var det en litt gammel spørsmålsquiz fra BT eller? Ufattelig mange av de glosene som en brukte for flere år siden og noen jeg aldri har hørt før! :p

 

Enig i at et par av glosene gjerne er litt eldre og kanskje brukt mer av den eldre, erkebergenske typen, men har da i det minste hørt de før ;)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Bergensere har jo vært så stolte av Fisketorget sitt i mange år, og har i tillegg fått en Mathall. Nå har det åpnet en Mathall i Oslo, og den danker ut den bergenske motparten så til de grader. Det er en fryd å gå der inne, med et sinnsykt godt utvalg, utrolig kompetente folk som er lidenskapelig opptatt av maten de selger og til helt overkommelige priser.

 

Edit: En annen veldig hyggelig ting ved Oslo, er vårt forhold til ordfører Fabian Stang. Nå aner jeg ikke hvordan det er i Bergen, men jeg tviler på at Drevland er like samlende og elsket av folk fra hele det politiske spekteret som det Stang er i Oslo. Han er rett og slett en skikkelig godgutt som alltid smiler og er glad. Elsker den fyren!

Endret av Olum
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...