Gå til innhold

Gå tur med innekatt?


Anbefalte innlegg

Kan man med bånd gå tur med en innekatt? Har hørt at når den først er ute, så vil den bare mjaue og ville være ute mere, men jeg har dessverre ikke mulighet til la den være en utekatt. Har hørt litt forskjellig.. Eller syns dere at den skal forbli en innekatt og det er ikke ok å gå en liten tur med den en gang iblant?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det går fint ann å ta katten ut på tur. Min snilleste og mest håndterlige katt er en katt som fint går ute i bånd. Katten vil alltid heller være ute og jakte mus og whatnot, men av og til så er det best for katten å være inne.

 

Hadde katten hatt valget mellom å gå ute sulten og eierløs eller være i ett hjem med noen som bryr seg og steller med pus så er jeg sikker på at pus hadde valgt sistenevnte..

Lenke til kommentar

Mennesker blir også påkjørt, men tviler på at mennesker, i likhet med katter ikke liker å være sperret inne av den grunn.

 

Det er normalt for at ett menneske da oppsøker hjelp. Det min katt gjorde (og det mange andre dyr gjør når de blir skadet) var at hun vandret lengre bort hjemfra, prøvde å gjemme seg, var LIVREDD for ALT som hadde med mennesker å gjøre og gikk seg bort. Fikk henne tilbake en måned senere (TAKK GUD FOR CHIP! og snille mennesker som ikke ga seg med å prøve å lokke henne frem!) kun skinn og ben, livredd, med knust hofte. Hun skal få slippe å gjennomgå det igjen.

Lenke til kommentar

Jeg har en katt som kan gå i bånd, men mest på hans egne premisser da xD

 

Det er nesten ett must å lære katten dette fra ganske tidlig alder, en gammel katt vil stort sett nekte det å gå i bånd. Om det er en inne elelr utekatt betyr ikke så mye så lenge den har lært seg dette fra den var ganske ung.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...