Gå til innhold

OurDayZ II tråden - Diskuter alt om serveren her


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

begynner og bli så mange dumme bugs at det nesten er for dumt..

 

låg i prone og skulle flytte litt på meg.. rundt ett tre. plutsli så knekker jeg bein og dauer. Jeg lå på bakken i prone.. så knekker jeg beina og dør.. mhm.. hahahah.. erre muli :p Greit nok at det er alpha, men det begynner og bli for tåpligt.

 

 

haha.. og når jeg respawna nå så spawna jeg inni veggen på ett hus i en by midt på kartet... ikke langs kysten som normalt..

 

Joda.. så neida.. så går nå dagan!

Endret av b00n
Lenke til kommentar

haha, jeg og Olemann løper fra Cherno mot Elektro med en M4 hver, når vi kommer mot det store fjellet i midten blir plutselig begge 2 skutt av en AS50.

Jeg spawner i cap Golova igjen, og tar det helt med ro og krabber 150m imens jeg prøver å bli unngått sett, målet mitt er å nå backpacken til sniperen, så jeg kan drepe han. Så kommer plutselig FOKKA løpende nedover bakken og blir skutt, jeg ser mitt snitt og skal krabbe de siste 2 meterne for å nå backpacken hans når han loote FOKKA. Så blir jeg skutt bakfra ? Hvem i helvete skyter en som skal lure en med AS50 trill rundt ? Er dere virkelig så brutale og grådige på murders ?

Jaja .

Lenke til kommentar

Sorry, men kunne ikke risikere at du stjal fra backpacken min eller stakk av med båten. Har lært den harde veien å ikke stole på noen...

 

awwww dude, hadde bare gode intensjoner der! Ville bare slå ann en prat, og spørre om du kunne kjøre meg noen sted, eller om jeg bare kunne sitte på i det hele tatt ...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...