Gå til innhold

PNY GEFORCE GTX 670?


hlnd

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spørs hvor mye du setter pris på mindre støy. Nå er det to-slots kjøleren fra Asus det er snakk om her, den har jeg ingen erfaring med. Men jeg bruker tre-slots kjøleren fra ASUS på et GTX570 og et Radeon 6950, og jeg er veldig fornøyd! Når jeg kjøpte så var prisforskjellen bare et par hundre kroner fra vanlige kort da ... uansett har jeg lagt standardkjøleren fra nVidia og AMD for hat. De bråker alltid som en støvsuger, så jeg ville uansett sett etter kort med en annen løsning ....

Lenke til kommentar

Jeg har bestilt det nå - prisen var så lav at jeg ikke klarte la være.

 

Etter litt research skal det være en av de bedre (mindre dårlige) referansekjølerne fra Nvidia sin side, noe som gjør at jeg tror kortet skal være til å leve med. Jeg skulle selvfølgelig heller hatt Gigabyte eller Asus sine utgaver med deres custom kjølere, men vanligvis er prisforskjellen bare 200-300kr for dette. Per nå koster disse modellene 700kr mer og oppover, og jeg klarer ikke å forsvare denne prisforskjellen.

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig i det meste du sier. Men ville du gitt 700 kr bare for å få en bedre kjøler? Ellers kommer jeg fra en standardkjøler på et HD4870, og med et stillere kabinett, blir det nok alt i alt bedre. Det kan jeg leve med. Men det frister.

 

Ja, heller nok mot PNY, jeg også. Var i utgangspunketet skeptisk til et merke jeg ikke har hørt noe om tidligere, men når de bruker standardkjøleren, er det lite de kan gjøre verre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...